Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor'da yönetim kurulu 12 Mayıs Salı günü yol haritasını çizmek için toplanıyor.

Liglerin 12 Haziran tarihinde başlayacağının açıklanmasıyla birlikte amatör ve profesyonel kulüpler harekete geçti.
Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta Zonguldak'ı temsil eden temsilcimiz Devrek Belediyespor 2019-2020 futbol sezonunda çok iyi bir performans göstererek küme düşme potasından uzak kalmakla birlikte ligde 34 puanla 5'nci sırada bulunuyor.

Corona Virüs salgını nedeniyle ertelenen liglerin 12 Haziran tarihinde başlayacağı yönünde TFF'nin açıklamasının ardından Devrek Belediyespor yönetimi takımı idmanlara başlatma kararı aldı.

Yönetim kurulu Salı günü yapacağı toplantısında idmanlara başlama tarihinin yanı sıra takımın maddi durumunu değerlendirecek. Futbolcuların ilçeye gelmesiyle birlikte futbolculara Corona Virüs tesisti yaptıracak olan yönetim sorun yaşanmaması amacıyla toplantıda detaylı bir görüşme yapacak.

SAHA VE TESİSLER İLAÇLANACAK
Devrek Belediyespor yönetimi belediyeden de destek alarak tesislerde ve sahada ilaçlama çalışmaları yapırak idmanların sağlıklı ortamda yapılması sağlanacak. (Haber: Ender Yüksel)