TFF Başkanı Nihat Özdemir'in tüm liglerin 12 Haziran'da başlayacağı yönündeki açıklamasının ardından Zonguldakspor yönetimi kara kara düşünmeye başladı. Kasada 1 lira parası bulunmayan kırmızı-lacivertli ekipte yönetimin işi zora girdi.

2019-2020 futbol sezonunda 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor Corona Virüs salgını öncesinde oynanan 28 haftalık süreçte 36 puanla 10'uncu sırada bulunuyordu.

SÖYLENTİLER BOŞA ÇIKTI
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve Kulüp temsilcilerinin geçtiğimiz hafta yaptığı toplantının ardından bir takım söylentiler çıkmıştı. Söylentilere göre Süper Lig ve 1'inci lig oynanacak, 2 ve 3'üncü ligin yanı sıra Bölgesel Amatör Lig'de ise liderler direk olarak üst lige çıkacak, play-off oynama hakkı bulunan takımlar play-off oynayacak, liglerde küme düşme olmayacaktı. Bir çok kulüp de böyle bir karar çıkmasını bekliyordu.

KULÜPLER ZOR DURUMDA KALDI, KASADA PARA YOK
Başta Zonguldakspor olmak üzere bir çok kulüp maddi manevi kriz yaşıyor. Kulüpler Corona Virüs salgını nedeniyle de büyük darbe yedi.

Özellikle Zonguldakspor'un yıllardır maddi manevi kriz içinde olduğu bilinirken, tek sabit geliri olan otoparakın da kapalı olması yöneticilerin elini kolunu bağladı.

Futbolcuların geri dönüşü, dönüşte para talep edecek olmaları, kulüp binası tadilatta olması nedeniyle barınma sorunu büyük bir sorun yaratacak. Kasada 1 lirası olmayan Zonguldakspor'da yöneticiler kara kara düşünmeye başladı.

İDMANLAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK
Zonguldakspor'da yönetim ve teknik heyet biraraya gelerek idmanların ne zaman ne şartlarda başlayacağı konusunda karar verecek, futbolcular Zonguldak'a davet edilecek.

İlk yarıyı DSİ misafirhanesinde geçiren futbolcuların yeni süreçte Dedeman Otel'de kalmaları beklenirken, idmanların da hafta sonu başlaması bekleniyor.