Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olan Ereğli Belediyespor hafta sonu Serdivan ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Saha ve seyircisi önünde oynayacağı maçtan galibiyet hedefleyen eflatun beyazlı ekip 1-0'lık Devrek Belediyespor galibiyetinin ardından Yeşil Bursa maçını da hükmen 3-0 kazanarak son 2 maçtan 6 puan toplamıştı.

Futbolcularla yaptığı toplantılarda camianın beklentilerini boşa çıkarmamaları gerektiğini söyleyen Zafer Şahin, Serdivan maçında da galibiyet serisinin devam edeceği mesajını verdi.

HER MAÇ ÖNEMLİ, HER MAÇ FİNAL

Ereğli Belediyespor Antrenörü Zafer Şahin Serdivan maçıyla birlikte galibiyet serisini sürdüreceklerini belirterek takımına güvendiğini söyledi.

Şahin, "Ereğli Belediyespor olarak biz her maçımıza final gözüyle bakıyoruz. Camiada bir karamsarlık var. Biz takımımıza güveniyoruz. Bizim hedefimiz belli. Bu yolda devam ediyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor. Seri galibiyetlerle yolumuza devam edeceğiz. İlk yarıda 35 puan toplayarak lider tamamlamak istiyoruz. İnşallah sezon sonunda şampiyon olacağız. Geçtiğimiz sezon kaçırdığımız şampiyonluğa bu sezon ulaşmak istiyoruz. Başka düşüncemiz yok''dedi.

Editör: Pusula Gazetesi