TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçının provasını gerçekleştirdi.

Ligde 5 haftada 3 yenilgi, 1 beraberlik ve 1 galibiyet alarak 4 puanla haftayı 13'ncü sırada tamamlayan Zonguldakspor, Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Rakip Fatih Karagümrükspor'un ilk 5 haftada 2 galibiyeti, 2 mağlubiyeti ve 1 beraberlikle 7 puanı bulunuyor.

ÇİFT KALE MAÇTA KEMİK SESLERİ

Karaelmas Kemal Köksal Stadyumu'nda saat 15.00'da gerçekleştirilen idmanda Teknik Direktör Cahit Terzi futbolcularla bire bir konuşmalar yaparak maça konsantre olmalarını istedi. Tam kadro yapılan idmanda futbolcular kondisyoner Barış Şeref nezaretinde idmana ısınma hareketleri ile başladı. Çift kale maçta Karagümrük maçının teknik ve taktik çalışmasını yapan Cahit Terzi takımı ikiye zaman zaman oyunu durdurarak uyarılarda bulundu. Yapılan çift kale maçta futbolcular forma kapmak için büyük mücadele içinde girdiler, idmanda adeta kemik sesleri yükseldi.

Editör: Pusula Gazetesi