31 Mart'ta yapılacak yerel yönetimler seçimlerinde Karaelmas Mahallesi'nde muhtar adayı Salih Gömürgen, gençliğinin enerjisini mahallesini güzelleştirmek için harcayacağını söyledi.

Karaelmas Mahallesi Muhtar Adayı Salih Gömürgen doğup, büyüdüğü, çocukluğunun ve gençliğinin geçtiği mahallesine hizmet için yola çıktığını belirterek, "Benim bu mahalleye vefa borcum var. Bu borcumu ödemek için yola çıktım" dedi. Yılladır mahallesinde öğrenci taşımacalığında servisçi olarak olarak hizmet verdiğini beyan eden Karaelmas Mahallesi Muhtar Adayı Salih GÖMÜRGEN, her gün defalarca geçtiği sokakların sorunlarını ve çözümlerini bildiğini, seçildiğinde vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacağını söyledi. İnsanların en kıymetli varlıklarının çocukları olduğunu ve mahallelerinde herkesin gözü kapalı çocuklarını kendisine emanet ettiğini beyan eden Gömürgen, "mahallemizde 5 yılda yaşanacak değişimler için tüm komşularımızın oylarına talibim" dedi.

Muhtarlığın ayrıştırıcı değil birleştirici bir unsur olduğunu dile getiren Karaelmas Mahallesi Muhtar Adayı Salih Gömürgen, seçildiği zaman vakit kaybetmeden projelerini hayata geçirmeye çalışacağını belirterek, "Karaelmas Mahallesi, Zonguldak'ın en güzel mahallesi olmasına rağmen yıllarca ihmal edilerek adeta kaderine terk edilmiş. Sorunun parçası olmak yerine çözümün merkezi olmak için yola çıktım. Tüm komşularımızla daha güzel, daha yaşanabilir, eski siyah beyaz filmlerde kalan mahalle kültürünü tekrar canlandırabilmek en büyük hedefim olacak. Mahallemizde sorunları, her gün geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı okullarına götürürken birebir yaşayarak biliyorum. Mahallemizdeki çocuk parklarının durumu ortada. Mevcut çocuk parklarının iyileştirilmesi ve yenilerinin kazandırılması için çalışacağım. Mahallemizin gençleri için halı saha veya futbol, basketbol sahaları için gerekirse ilgililerin kapısında yatacağım. Mahallemizdeki ihtiyaç sahipleri başta olmak üzere herkesin derdine koşup, çözüm yollarını arayacağım. Şuan hafızlarımızda tatlı bir anı olarak kalan komşuluk ilişkilerini güçlendirmek için hazırladığım projelerim var. Bunların hayata geçirilmesi için sadece günler kaldı. 31 Mart'ta mahalleli komşularımdan yetkiyi alır almaz, askıda ekmek projesini hayata geçirip mahallemizde mutluluğu birlikte paylaşacağız" dedi.
Projelerinde "Ben" yerine "Biz" kavramını ilke edineceğini dile getiren Karaelmas Mahallesi Muhtar adayı Salih Gömürgen, tüm Karaelmas'ı bir bütün olarak düşünüp, ayrımcılığa geçit vermeden hep birlikte çalışacaklarını söyledi.

Adaylık süresinde gördüğü yakın ilgi ve alakayı vurgulayan Karaelmas Mahallesi Muhtar Adayı Salih Gömürgen, adaylığı sürecinde kendisine destek olan herkese teşekkür etti ve 31 Mart'tan sonra Karaelmas Mahallesi'ni çok daha güzel günlerin beklediğini dile getirerek, "Karaelmas Mahallesi, çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla bir bütündür. Mahallemizde yaşayanların gurur duyacağı bir mahalleyi tüm komşularıyla birlikte oluşturacağız. Adaylığım sürecinde en güzel fikirler ve öneriler çocuklardan ve gençlerden gelmiştir. Yarının teminatı olan çocuklarımıza ve gençlerimizin ihtiyaçlarını çözmek için elimden geleni yapacağım. Mahallemizdeki yaşlıların hayatlarını daha kolaylaştırmak için hazırlanan projelerimizle 31 Mart'ı sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi