Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından Ankara'da yapılan Olimpik deneme müsabakalarına ilimizi temsilen Melike Malkoç Doğukan Kilcioğlu ve Miray Aktop katılarak başarılı sonuçlarla ilimize dönerek büyük başarı elde etmişlerde. Muhteşem üçlü ikinci müsabakalar için Fenerbahçe forması altında Eskişehir'de 25-26 Temmuz tarihleri arasında Eskişehir'de Olimpik Deneme müsabakalarına katıldılar.

Eskişehir'de yapılan Olimpik deneme müsabakalarında Doğukan Kilçioğlu 110 metre engellide 14.21 lig derecesi ile 1 hafta önce Ankara'da yapılan müsabakadaki derecesini geliştirerek birinci oldu.

Bir diğer sporcu Miray Aktop ise 15.03 koşarak en iyi derecesini yaparak birinciliği elde ederken, 1,5 yıllık sakatlığının ardından tekrar pistlere dönen Melike Malkoç ise 12.30'luk derecesiyle yarışmayı tamamladı.

Bu derecelerden sonra Zonguldaklı atletler U18, U20 ve Büyükler kategorisinde Fenerbahçe'nin kadrosunda yer almayı başardılar.

UTKU DUMAN SPORCULARINI KUTLADI

Fenerbahçe ve Milli takım antrenörü Utku Duman kendilerine bu süreçte destek olan Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'e teşekkür ederek şunları söyledi. "Zonguldak'ı en iyi şekilde temsil ederek yarışmaları en iyi derecelerimizle tamamladığımız için mutluyuz. Şimdi sıra Ağustos ayında gerçekleştirilecek Kulüp müsabakalarında da kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek. Pandemi sürecinin hemen başında tüm sportif faaliyetler durdurulmuşken, sporcularımızın evlerine antrenman malzemelerini göndererek çalışma imkanı sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel'e teşekkür ediyoruz"