Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden Çaydeğirmeni Belediyespor deplasmanda Çatalağzı Demirspor ile karşılaştı. İlk yarının son maçında play-off yolunda kritik maçta deplasmanda Çataldağı Demirspor ile karşılaşan Çaydeğirmeni Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrılarak altın değerinde 3 puanın sahibi oldu.

4 MAÇLIK CEZASI BİTTİ İLK MAÇINA ÇIKTI

Antrenör Serkan Bankoğlu'nın isteği üzerine sezon başında 4 maç cezası olmasına rağmen Çaydeğirmeni Belediyespor'un transfer ettiği Kaan Demircan'ın 4 maçlık cezası tamamlandı. Cezası biten Kaan Demircan sezonun ilk maçına Çatalağzı Demirspor'a karşı Çaydeğirmeni Belediyespor forması giydi.

DURAN TOP USTASI

Futbol kariyerinde başta Zonguldakspor'da başlayan Kaan Demircan Gençlerbirliği'ne transfer olarak burada kendisini geliştirdi. Ardından profesyonel olarak başta Zonguldakspor olmak üzere bir çok profesyonel takımlarda forma giyen Kaan Demircan Kilimli Belediyespor ve Kozlu Belediyespor formaları da giyerek başarılı maçlar çıkardı. Kaan Demircan futbol kariyerinde özellikle uzaktan attığı gollerin yanı sıra frikik golleri ile ön plana çıktı.

KORNERDEN AĞLARI SARSTI

Çatalağı Demirspor-Çaydeğirmeni Belediyespor maçı 0-0 devam ederken 25'nci dakikada kornerden direkt olarak topu ağlara gönderen ve muhteşem bir gol atan Kaan Demircan takımı Çaydeğirmeni Belediyespor'u 1-0 öne geçirerek "Efsane geri döndü" dedirtti.

İlk yarının bitimine kısa süre kala Çaydeğirmeni kendi kalesine attığı golle ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarı da baskılı başlayan Kaan Demircanlı Çaydeğirmeni Belediyespor kazandığı penaltıyı tecrübeli futbolcu Aytunç Topaloğlu gole çevirerek 2-1 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca Çaydeğirmeni Belediyespor Kaan Demircan'ın kornerden attığı muhteşem gol ve Aytunç'un penaltı golü ile maçı 2-1 kazandı.

SERKAN BANKOĞLU FUTBOLCULARINI KUTLADI
Maçın ardından play-off yolunda önemli galibiyet alan Çaydeğirmeni Belediyespor'un başarılı teknik patronu Serkan Bankoğlu futbolcularını tek tek kutladı.