TFF 2. Lig Beyaz Grup'da ilk 4 maçından 7 puan toplayarak iyi bir görüntü çizen Zonguldakspor, Ziraat Türkiye Kupası maçında da Niğde Anadolu FK'ya normal süresi 2-2 biten maçta penaltı atışları sonucunda 5-4 yenilerek elenmenin üzüntüsünü yaşıyor.

Kırmızı-laciverti ekibin takım kaptanı Hakan Çevir Niğde Anadolu FK ve Sancaktepe maçları hakkında değerlendirmede bulundu. Hakan, kupada ellerinden geleni yaptıklarını söyleyerek, Sancaktepeyi yenerek yukarı doğru tırmanışlarına devam etmek istedikleri belirtti.

"KUPADAN ELENDİK, YAZIK OLDU"

Kaptan Hakan Çevik, ''Takımımı tebrik ediyorum. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Yeni oynayan arkadaşlarımız vardı. Onlarda ellerinden gelen herşeyi yapmayı çalıştılar. Yazık oldu. Bu saatten sonra lige bakacağız. İnşallah ligde daha iyi yerlere gelmeye çalışacağız. Genç bir ekibiz, daha çok maça çıkacağız, başarılı sonuçlar alacağız'' dedi.

"İÇ SAHADA ÜST ÜSTE İKİ MAÇIMIZ VAR"

Deplasmanda oynayacakları Sancaktepe maçının ardından üst üste sahalarında 2 maç oynayacaklarını ifade eden takım kaptanı Hakan Çevik, "İstanbul'da oynayacağımız Sancaktepe bizim için zor geçecek. Yukarılara doğru tırmanışımızı devam ettirmek istiyoruz. Sancaktepe'yi yenmek için elimizden geleni yapacağız. Sancaktepe'den sonra büyük bir avantajıız var. 2 hafta içeride oynayacağız. Seyircilerimizin desteği bizim için önemli bize destek vermeye devam etsinler. Alacağımız galibiyetlerle taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi