Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na gönderdiği kutlama mesajında, "Her şey güzel olacak' diyerek çıktığınız yolda yorulmak bilmez çabalarla elde ettiğiniz başarı, yalnızca İstanbul'da değil tüm ülkede 'hak, hukuk, adalet' duygularını yeşertmekle kalmadı, ülkenin aydınlık yarınları için çaba harcayan bizlere de büyük moral, motivasyon ve özgüven kaynağı oldu" dedi

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı 23 Haziran'da yenilenen seçimde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu'na bir kutlama mesajı gönderdi. Kantarcı mesajında, "Tüm milletimizce yakından takip edilen, sonuçlarının açıklanmasının ardından ülkemize tam bir bayram havası estiren İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçiminde kazandığınız zaferden dolayı sizi yürekten kutluyorum. Farklı fikirlere tahammülün ortadan kalktığı, kutuplaşmanın en üst boyutta yaşandığı ülkemizde, her fikirden insanın şahsınız etrafında bir araya gelerek oluşturduğu ve sizin 'İstanbul koalisyonu' olarak tanımladığınız birlikteliği son derece önemsiyor, bunun ülkemizin demokratik gelişimine yapılmış çok değerli bir katkı olduğunu düşünüyorum" dedi.

'ÜLKE SİYASAL TARİHİNİN ÖNEMLİ BİR DÖNEMECİ'

Kantarcı mesajını, "Her şey güzel olacak' diyerek çıktığınız yolda yorulmak bilmez çabalarla elde ettiğiniz başarı, yalnızca İstanbul'da değil tüm ülkede 'hak, hukuk, adalet' duygularını yeşertmekle kalmadı, ülkenin aydınlık yarınları için çaba harcayan bizlere de büyük moral, motivasyon ve özgüven kaynağı oldu. Demokrasi güçleri olarak, ülke siyasal tarihinin önemli bir dönemecini de oluşturan bu sonucun ortaya çıkmasında rol almanın haklı gururunu yaşarken bir tarihe de tanıklık ettik. Elde ettiğimiz kazanımları kalıcı kılıp, demokrasi ve özgürlük talebini daha da büyüterek tüm kurum ve kurallarıyla işleyen eksiksiz bir demokrasiyi kazanacağımıza inanıyor, bu doğrultuda verdiğiniz ilham, harcadığınız emek nedeniyle teşekkür ediyor, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinizde üstün başarılar diliyorum. Derin saygılarımla" diyerek tamamladı.

Editör: Pusula Gazetesi