Devrek Gençlik Merkezi gönüllü üyelerinden Hasan Öztürk engelli bir vatandaşa akülü araba alabilmek için Devrek'te tüm esnafları gezerek destek istiyor. Esnafların biriktirdiği mavi kapakları toplayan Hasan Öztürk ayrıca vatandaşlardan da bu konuda destek istiyor. Yeterli düzeyde mavi kapak topladıktan sonra engelli bir vatandaşın akülü araba ihtiyacını karşılaşacak olan Hasan Öztürk'e Devrek Gençlik Merkezi'nden de destek geldi. Devrek Gençlik Merkezi organize olarak toplayacağı mavi kapakları Hasan Öztürk'e teslim edecek.

GENÇLİK MERKEZİ MAVI KAPAK KAMPANYASINA DESTEK OLUYOR

Devrek Gençlik Merkezi'nden konu hakkında yapılan açıklama şöyle: "Biz bu işe yeniden el atıyoruz. Daha önce mavi kapak kampanyamızla engelli kardeşlerimize yardımcı olmuştuk. Şimdi duyduk ki Hasan Öztürk abimiz de kapak toplayıp projeyi devam ettiriyormuş. Biz gençlik ailesi olarak gençlerimiz adına bu işe el atıyoruz. Haydi millet kapaklarımızı toplamaya devam..."

VATANDAŞLARDAN DA DESTEK BEKLENİYOR

Koyu Zonguldakspor taraftarı da olan Hasan Öztürk'ün mavi kapak kampanyasına destek olmak isteyen ve elinde mavi kapak olan esnaf ve vatandaşlar şu telefon numaraları ile irtibata geçerek kampanyaya destek verebilecek: 0 506 2050122 ve 0 5359 685358