Perşembe günü Zonguldak'ta gerçekleştirilecek olan Bölgesel Kadınlar Voleybol Ligi Grup maçları öncesinde Çaydeğirmeni Belediyespor Voleybol takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Zorlu maçlar öncesinde kampa giren Çaydeğirmeni Belediyespor tam bir takım görüntüsü çiziyor.

ZONGULDAK VE KARABÜK'TEN 5 TAKIM KATILACAK

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Bölgesel Kadınlar Voleybol Ligi'nde Grup aşamasına katılacak olan Zonguldak'ın 3 takımı Çaydeğirmeni Belediyespor, Devrek Eğitim Gençlikspor ve Ereğli Voleybol takımları 2 Karabük temsilcisi Safranbolu Belediyespor ve Karabük Anadolu Voleybol takımlara arasındaki grup maçları Zonguldak Site Spor Salonu'nda 10 Haziran Perşembe günü başlayacak.

KURA ÇEKİMİ ÇARŞAMBA GÜNÜ

Perşembe günü başlayacak olan müsabakalardan 1 gün önce Çarşamba günü kuralar çekilecek ve 3 Zonguldak, 2 Karabük temsilcisi 2.Lig'e çıkma mücadelesi verecek. Çekişmeli geçmesi beklenen maçlar sonunda şampiyon olan takım 20-23 Haziran tarihleri arasında oynanacak final grubu müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. Final gruplarından başarılı olan takımlar ise Voleybol 2.Ligi'ne yükselecek.