TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da sezon başından buyana oynanan maçlarda oynadıkları futbolun yanı sıra defanın dışında skora katkı olarak en çok göze çarpan, takımın iki stoperi Okan Duran ve Kamil İçer birbirinden ayrı kaldılar.

KARTLAR İKİLİYİ AYIRDI

Zonguldakspor'a sezon başında Amed Sportif'ten transfer olan Kamil İçer önceki hafta Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynanan ve 0-0 tamamlanan Hacettepe maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüş ve Pendikspor'a karşı oynayamamıştı. Pendikspor maçında Okan Duran yanındaki en iyi partneri Kamil'den yoksun oynadı. Bu kez Okan Duran Pendik maçında sarı kart gördü ve cezalı duruma düştü. Okan Duran cezası nedeniyle Lider Gümüşhanespor'a karşı forma giyemeyecek. Bu kez cezası biten Kamil İçer, Okan Duran'dan yoksun mücadele etmek zorunda kalacak. Sezon başından bu yana müthiş ikili olan ve takımın en başarılı hattı olan defans bloğunda Gümaşhanespor maçında da Kamil ve Okan ayrı kalacak. Ayrıca Kaptan Mert Caymaz da cezası nedeniyle Gümüşhanespor'a karşı forma giyemeyecek.

TAKIMIN FORVETLERİNDEN FAZLA GOLLERİ VAR

Zonguldakpor'un müthiş ikilisi sezon başından buyana attıkları kritik gollerle takımın aldığı galibiyetlerle büyük pay sahibi oldular. Kamil ve Okan Duran'ın, toplamda 5 golü bulunurken, Tahir Babaoğlu ve Furkan Demir'in birlikte 1 golü bulunuyor.

NİĞDE'DE BULUŞACAKLAR

Okan Duran ve Kamil İçer'in iki haftalık aradan sonra önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak olan Niğde Belediyespor maçında buluşması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi