Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş geçen Cumartesi akşamı bir çiftin nikahını kıymak için gittiği otelden ayrıldığı sırada kalp krizi geçirdi. Ambulansla ilçedeki Özel Echomar Hastanesi'ne kaldırılan Başkan Demirtaş'ın yapılan muayenesinde 3 damarının tıkalı olduğu anlaşıldı. Ameliyata alınıp stent takılan Başkan Demirtaş tedavisinin ardından taburcu edildi.

Başkan Demirtaş bir mesaj yayımlayarak kendisine geçmiş olsun dileğinde bulunanlara ve hastane personeline teşekkür etti. Demirtaş, mesajında şunları söyledi:

"Ani rahatsızlığım sonucu beni tekrar eski sağlığıma kavuşturan Echomar Hastanesi'nin değerli doktoru Doç. Dr. Mehmet Yaman ve ekibine ameliyatım sonrası hastanede kaldığım süre içerisinde yardımcı olan ilgi ve alakalarını esirgemeyen hemşire, sağlık görevlisi ve her kademede görev yapan hastane personeline ve geçmiş olsun dileklerini ileten saygıdeğer hemşerilerimize, basın mensuplarımıza, ziyaretime gelen, telefonla arayan, mesaj atan, çiçek gönderen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Dostlarımın, arkadaşlarımın ve beni sevenlerin iyi dilek mesajları beni bin kat daha güçlendirdi. Sağ olun."