Zonguldak Belediyesi Kültür Merkezi'nde eğitim gören kadın kursiyerler, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" etkinlikleri kapsamında sergi açtı. BKM'deki yağlı boya, hat, minyatür ve ebru, resim sanatı sergisinin açılışına; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, BKM Müdürü Abdullah Bakır, kurs hocaları, kursiyerler ile davetliler katıldı.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, sergi açılışında yaptığı konuşmada, "8 Mart'ı, Dünya Kadınlar Günü olarak kutluyoruz. Kadınlarımızın bundan sonraki günleri mutlu ve sağlıklı bir şekilde geçmesini temenni ediyorum. Biz BKM olarak bir sürü çalışmalar yapıyoruz. Özellikle hanımefendilerin çalışmaları anlam ve değer kazandırdı. Elinize, yüreğinize sağlık... Resim hocalarımız, gerçekten çok güzel resimler yaptırmış. Sanatını, bilgisini kursiyerlerimize yansıtmış. Bu güzelliklerimizin devam etmesini diliyorum. Emeği geçenleri kutluyor ve tebrik ediyorum. Belediyemiz var olduğu sürece sosyal faaliyetler devam edecektir. Kadınlarımızı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Akdemir'in konuşmasının ardından kurdele kesilerek serginin açılışı gerçekleştirildi. Başkan Akdemir ve sergiye katılanlar, kadınların hazırladıkları resim ve el işi sergisini gezerek, bilgi aldı.

Başkan Akdemir ve BKM Müdürü Bakır, sergi açılışında bulunan kadınlara karanfil vererek "8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladılar.

Editör: Pusula Gazetesi