Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ve Kızılay Zonguldak Kan Merkezi işbirliği ile düzenlenen kan bağış kampanyalarının sonuncusu Çaycuma'da gerçekleşti

Atatürk Anıtı önünde gerçekleştirilen kampanyaya ilçe ve beş beldede görev yapan jandarma personeli katılarak destek verdi.

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Organizasyon Sorumlusu Özcan Güler; "Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı organizasyonların son durağı olan Çaycuma ilçemizdeyiz. Bir hafta önce başlayan kan bağış kapmamız güzel katılım ile devam etti. Çaycuma'da da jandarmamız desteğini esirgemeyerek yoğun katılım gösterdi. Zonguldak İl Jandarma Alay Komutanı Sayın Gönen Süslü ile çıktığımızda bir hafta içinde bin ünite kan bağış hedefimiz vardı. Bu hedefimize ulaşmış durumdayız, Hem pandemi hemde ağır kış şartlarında Kızılay'ın kan stoklarında azalma meydana gelmişti. Sağ olsun Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı her zaman Kızılay'ın yanında oldu. Onların desteği ile bu zorlu süreci atlatıyoruz. Katkılarından ötürü Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı ile ilçe ve beldelerde görev yapan jandarma personeline teşekkürü borç biliriz"diye konuştu.