Daha önce Londra merkezli olan Expedia, Bentley, BBC ve Uber gibi pek çok şirkette çalışan James Finlayson uluslararası SEO ajanslarında etkin çalışmalar yürüten ve yaratıcı çalışmalarıyla da adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor.

Uluslararası arama motoru optimizasyonu alanında son derece disiplinli bir tutum içerisinde olan James Finlayson, İşlerin nasıl yürüdüğünü anlamayı çok sevdiğini dile getiriyor. Aynı zamanda "imkansız" kelimesine karşı ve yaratıcı çalışmalarının da bundan kaynaklandığını belirtiyor. Pek çok başarılı SEO uzmanı gibi kendini geliştirmeye hiçbir zaman ara vermeyen James Finlayson özellikle SEO'nun ilerleyen yıllarda nasıl şekilleneceği, bu alanda neler olabileceği ve gelişmelerin daha hızlı olması için nasıl çalışılabileceği gibi konulara odaklanıyor, bu alanda çeşitli çalışmalar ve araştırmalar da yapıyor.

Uluslararası bir SEO ajansı olan Verve'de kendisi gibi başarılı bir ekiple çalışan James Finlayson, yaratıcılığını pek çok çalışmada kullanıyor. Hatta daha önce dünyanın ilk gigalapse görüntüsünü, uluslararası bir dil kullanımı anketi içeren projeler de hazırladı. 2 milyondan daha fazla arama yanıtı içeriyor olması, bu çalışmanın ne denli önemli olduğunu da net bir şekilde ortaya koyuyor. James Finlayson imzasını taşıyan projelerin dünyanın en saygın yayın kuruluşları tarafından da düzenli bir biçimde yayınlandığı bilgisini sizlere aktaralım.

Digitalzone 9 Ekim'de James Finlayson'u da Ağırlayacak!

James Finlayson Türkiye'de de bir konuşma yapmaya hazırlanıyor. 2013 yılından bu yana Zeo Agency tarafından düzenlenen Digitalzone etkinliğine katılacak olan James Finlayson, "sıralamaları iyileştiren bağlantıları edinme" başlıklı bir sunum gerçekleştirecek. Tüm linklerin eşit olmadığı, ancak mevcut olan link sayısının sayıldığını ve raporlandığını içeren bu sunum kapsamında sadece 22 bağlantı ile puanın nasıl yükseltilebileceğini katılımcılara aktaracak.

Bu önemli sunumu kaçırmamak için mutlaka biletinizi şimdiden almanız gerekiyor. ) Ekim 2019 tarihinde Radisson Blu Hotel Şişli'de düzenlenecek olan Digitalzone konferansı kapsamında 10'dan fazla arama uzmanını dinleme ve yeni yöntemler öğrenme şansı bulunuyor. Dijital pazarlama ve SEO alanına ilgi duyan herkes bu etkinliğe katılabiliyor. Detaylı bilgi Zeo Agency internet sitesinde!

Editör: Pusula Gazetesi