Kilimli Belediyesi eski Başkanı Seçkin Özdemir ile Kilimli Belediyesi Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Mesut Şalvarcıoğlu, önümüzdeki yerel seçim için güçlerini birleştirdiklerini açıkladılar.

Mesut Şalvarcıoğlu, ittifak açıklamasını sosyal medya hesabından şöyle yaptı:

"Dostlarım yürüdüğümüz bu kutlu yolda beni hiçbir zaman yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim. Bildiğiniz üzere bu davaya kendimi adadığım günden itibaren yanımda olan dostlarımla istişarelerimiz de belediye başkan aday adaylığı hususunda bir karara varmış bulunmaktayız. Kilimlimizin geleceği adına kendi içimizde bölünmemek ve yerel seçime daha güçlü girmek için Seçkin Özdemir başkanımızın adı altında toplanmaya güçlerimizi yani sevenlerimizi aynı amaç uğruna birbirlerine gönülden bağlamaya karar verdik. Bu kararı verirken yaptığım fedakarlığın aynısını Seçkin Başkanımın da tereddütsüz yapabilecek olduğunu gördüm ve taktir ettim. Şimdi birlikte Kilimlimiz için tek yürek ve tek bilek olmuş durumdayız. Bu bağlamda hep birilerinin korkulu rüyası olmaya devam edeceğimizden hiçbirinizin şüphesi olmasın. Allah'ın izni ile birlikte daha güzel günlere. Her şey Kilimli için."

Bilindiği gibi Seçkin Özdemir, AK Parti'den Belediye Başkanı seçilmişti.

Mesut Şalvarcıoğlu ise, CHP'denm Kilimli Belediye Meclis Üyesi seçilmiş, daha sonra istifa edip bağımsız kalmayı tercih etmişti.

Editör: Pusula Gazetesi