2019-2020 futbol sezonu öncesinde transfer çalışmalarına başlayan Zonguldakspor'da teknik heyet ve Genel Kaptan Hakan Hürfikir bazı futbolcularla görüşmelere devam ediyor. Zonguldakspor yönetiminin prensipte anlaşmaya vardığı ancak henüz resmi imzayı attırmadığı Teknik Direktör Serkan Afacan ve Genel Kaptan Hakan Hülfikir TFF 3. Lig play-off finalinde Erokspor-Van Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını izlemişti. Hürfikir ve Afacan Erokspor'un 24 yaşındaki genç yeteneği Melih Kabasakal'ı beğenerek transfer listesine dahil etti.

Eroksporlu 24 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Melih Kabasakal'ın Akademi liglerinde 106, Özel Turnuva ve Kupalarda 6, Süper Lig 7, TFF 2.Lig 26, TFF 3.Ligde 65, Türkiye Kupasında 4 olmak üzere 214 maç oynadı. Süper Lig ekibi Trabzonspor forması ile Süper Lig'de 7 karşılaşamaya çıkan Melih'in takımı ile sözleşmesi devam ediyor.

Melih Kabasakal futbola Boyat Çeltikspor altyapısında başlarken sırasıyla Samsunspor, Trabzonspor A.Ş, Sarıyer, 1461 Trabzonspor ve Erokspor formalarını giydi. Zonguldakspor transfer komitesinin önümüzdeki günlerde Melih ile temasa geçmesi bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi