Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper ligde KPSS nedeniyle dün oynanan Kilimli Belediyespor-Devrek Belediyespor maçında istenmeyen büyük olaylar çıktı. Karşılaşma dostluk havası içinde başlarken, maçın ilerleyen dakikalarında sürekli olarak her iki takım oyunları da pozisyon gereği maçın hakemi Hakan Ergin’e şiddetli itirazlarda bulundu. İlk yarıyı Kilimli Belediyespor Ünal’ın attığı golle 1-0 önde tamamladı. İkinci yarı skoru değiştirmek için bastıran Devrek Belediyespor Abdulkadir’in attığı golle skoru eşitledi.

GOL VE OLAYLAR GELDİ

Maçta 90+6’nci dakikada Devrek Belediyespor sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza sahası içine düşen topa karambolde vuran Hakan Ateş Devrek Belediyespor’u 2-1 öne geçiren golü attı. Golden sonra santra yapmadan maçın hakemi Hakan Ergin maçı bitirdi. Bitiş düdüğü ile birlikte saha içinde bir anda futbolcular arasında büyük bir arbede yaşanmaya başladı. Arbedeyi teknik heyet, yöneticiler ve araya girerek önlemeye çalışsalarda başarılı olamadılar. Sahanın her bölgesinde büyüyen kavgada yumruklar konuştu.

KAN AKTI

Her geçen dakika büyüyen olaylar esnasında darbe alan her iki takım futbolcularının da burunlarından ve ağızlarından kan geldiği görüldü, Kilimli Belediyespor yardımcı Antrenörü Hayri hocada burnuna aldığı darbe nedeniyle dakikalarca acı içinde kıvrandı. Bazı futbolcuların da burunlarının kırılması nedeniyle rapor aldıkları öğrenildi.

KAVGADA ONUR’UN KOLU KIRILDI

Arbede esnasında arada kalarak yere düşen Kilimli Belediyesporlu Onur Köksal Öztorun’un kolu kırıldı, yaklaşık 35-40 dakika ambulans gelmezken, Onur Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Onur’un bugün ameliyat olacağı açıklandı.

DEVREK LİDERLİĞİ GERİ ALDI

Kilimli karşısında 20 puanla ikinci sırada çıkan Devrek Belediyespor 90+6’da kazandığı 3 puanla 23 puana yükselerek 22 puanlı Alaplı’dan tekrar liderlik koltuğunu geri alırken Kilimli Belediyespor ise 17 puanda kaldı.

SAHA: Kilimli Ahmet Şerifoğlu
HAKEMLER: Hakan Ergin[*], Sinan Günaydın, H.Kaan Serpin KİLİMLİ BELEDİYESPOR: Orhun, Burak, Fatihcan, Mustafa, Onur Köksal Öztorun [*], Serkan[*], İbrahim, Ünal[*], Bekir(Dk.90 Utku), Tevfik, Alkan(Dk.56 Emre[*])
DEVREK BELEDİYESPOR: Okan[*], Murat, Uğurcan[*](Dk.88 Bilal), Ersel[*](Dk.56 Abdulkadir), Özgür[*], Aytunç[*], Orhan[*](Dk.65 Burak), Tamer[*], Yasin[*], Canberk, Hakan[*][*]
GOLLER: Dk.44 Ünal(Kilimli Belediyespor), Dk.66 Abdulkadir, Dk.90+6 Hakan (Devrek Belediyespor)





Editör: Pusula Gazetesi