Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper lig ekiplerinden Kozlu Belediyespor transferin bitimine kısa süre 3 transfer birden gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlı ekip Zonguldakspor'un esti takım kaptanı Suat Kerçin'i renklerine bağladı. Son olarak Kilimli Belediyespor'da forma giyen ve ilk yarıyı burada tamamlayan Suat Kerçin kendisine yapılan teklifi kabul etti. Birkaç takımın daha ısrarlı istediği Suat Kerçin son kararını verdi ve yeşil-beyazlı takıma imza attı.

Suat Kerçin gibi tecrübeli bir isimden yararlanmak isteyen Kozlu Belediyespor'da Suat'ın transferi büyük bir heyecan yarattı.

ÇAĞATAY VE MUSTAFA DA TAMAM

Kozlu Belediyespor, Suat Kerçin'in yanı sıra İstanbul Esenyurtspor'un orta saha oyuncusu Çağatay Çakmak ve Balıkesir Balyaspor'un orta saha oyuncusu Mustafa Sağlam'ı transfer etti. 3 oyuncu Kozlu Belediyespor tesislerine gelerek resmi sözleşmeyi imzaladı.

KÜMEDE KALMA MÜCADELESİ VERİYOR
Kozlu Belediyespor Amatör Süper Ligde 10 puanla kümede düşme potasında bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekip yaptığı transferlerle gücüne güç katarak kümede kalma yolunda hamlelerini yaptı.

Editör: Pusula Gazetesi