Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Kahramanmaraspor ile deplasmanda oynayacağı maçın son hazırlığını bu sabah Fener Sahası'nda gerçekleştirdi. Kırmızı-lacivertli ekip yaşadığı maddi kriz nedeniyle deplasmana gitmekte zorlanırken yönetim bugün hem Kahramanmaraş, hem de Manisa deplasmanları için uçak, otobüs ve konaklama paralarını ayarlamaya çalışacak.

MANEVİ DESTEK BÜYÜK MORAL VERDİ
Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref "Bizim için maddi destek tabiki önemli. Ancak en önemlisi kişilerin bizleri idmanlarda ziyaret ederek manevi destek vermeleri. Bu da bizim için çok değerli. Gelsinler idmanlarımızı izlesinler, moral versinler" demişti.

SERKAN YÜKSEL VE VECDİ ILGIN'DAN BÜYÜK MORAL
Zonguldaksporlu futbolcuların Fener Sahası'nda yapılan idmanda çok değerli iki ziyaretçisi vardı. Sınav Lisesi Kurucusu Vecdi Ilgın idmanımızı ziyaret ederek futbolculara tatlı ikramında bulundu.

Öte yandan geçmiş yıllarda amatör olarak futbol oynayan ve Zonguldakspor'u yakından takip eden Colgate Bölge Sorumlusu Serkan Yüksel yaptığı ziyaretle futbolculara moral verdi, Kahramanmaraş ve Manisa maçlarında başarı temennisinde bulundu. Yüksel futbolculara ağız diş sağlığı için diş fırçası ve diş macunu hediye etti.

Ilgın ve Yüksel'in ziyaretleri hem teknik heyeti, hem de futbolcuları memnun etti. Zonguldakspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk ve Teknik Sorumlu Barış Şeref, Serkan Yüksel ve Vecdi Ilgın'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek bu tür ziyaretlerin devam etmesi temennisinde bulundu.