Zonguldakspor'un yeni transferi Cem Sultan ayağının tozuyla zonguldak'a gelerek dün akşam kondisyoner Barış Şeref ile birlikte ilk idmanına çıkmıştı. Bugün Atatürk Devlet Hastanesi'nde sağlık taramasından geçen Cem Sultan'ın her hangi bir sağlık sorununun olmadığı belirtilirken, fizik kondisyon açığını da yoğun bir çalışma temposu ile en kısa sürede tamamlayarak takıma katılacağı öğrenildi.

ZONGULDAKSPOR'U LAYIK OLDUĞU YERE TAŞIYACAĞIZ"

Yeni transfer Cem Sultan ilk açıklamasında "Zonguldakspor'a geldiğim için çok mutluyum. Böyle büyük bir camiada forma giymek büyük keyif olacak. Takıma yeni katıldım. Kamp dönemini çok sağlıklı geçiremedim ancak hocalarım sağ olsunlar burada çok iyi bir ortam sağladılar. En iyi şekilde çalışıyorum. Taraftarımızda hiç şüphelenmesin. Bu takımı gerektiği gibi en iyi yerlere taşıyacağımızı düşünüyorum. İlk hafta talihsiz bir sonuç aldık. 4-0'lık skor taraftarı da bizi de üzdü. Yeni katılmama rağmen beni de üzdü. İnşallah bu bayram sürecini iyi geçirip, güzel çalışıp, lige daha iyi ve inançlı bir şekilde, hedefleri olan bir takım doğrultusunda hazırlanıp, Zonguldakspor'un iyiliği doğrultusunda gerekeni yapacağız. Taraftarımız bize güvensin. Gümüşhanespor'da oynadım. 2 sezon oranın formasını giydim. Gümüşhanespor'u da 2 sezonda güzel yerlere taşıdığımızı düşünüyorum. Final oynamakta bir başarıdır" dedi.

"HEDEFLERİ OLAN BİR KULÜBE GELDİM"

Zonguldakspor'un büyük bir camia olduğunu belirten Cem "Hedefleri olan bir takım olduğu için Zonguldak'ı tercih ettim. Dediğim gibi burayı da en iyi yerlere taşımak için mücadele edeceğiz. En önemlisi lig atlamak. Play-Off olur ya da olmaz önemli değil, en önemlisi bir şekilde üst lige yükselmek" dedi.

ATEŞLİ TARAFTAR DAHA ÇOK TRİBÜNE GELECEK

Cem, başarılar geldikçe taraftarın daha çok tribünleri dolduracağını belirterek "Lig atladıktan sonra Zonguldakspor'un ateşli taraftarının daha çok stadyuma geleceğini düşünüyorum. Bizi maçlarda yalnız bırakmasınlar. Onlara en iyi futbolumuzu izlettireceğiz" dedi.

"10 NUMARA VE KANAT OYNUYORUM"

Oynadığı mevkiler hakkında da bilgi veren Cem "Kanat oyuncusuyum asıl. Forvette de görev yapıyorum. 10 numara olarak da oynadım. Hücum oyuncusuyum kısaca. Sağ kanatta da oynuyorum" dedi.

"MERT İLE GALATASARAY'DA BİRLİKTEYİDİK"

Zonguldakspor'un takım Kaptanı Mert Caymaz ile Galatasaray'da birlikte oynadıklarını belirten yeni transfer Cem "Mert Caymaz ile Galatasaray'da birlikteydik. Takım arkadaşımdı. Küçüklüğümüz birlikte geçti. Tabi onunda katkısı oldu buraya gelmemde. Şimdi Zonguldakspor'dayım ve burada olmaktan çok mutluyum. Bu camiaya hizmet etmek bana gurur verecek" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi