TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele edecek olan Zonguldakspor'a TFF tarafından verilen transfer yasağının kalkmamasına karşın Zonguldakspor'da henüz imza atmayan Teknik Direktör Serkan Afacan transfer görüşmeleri için İstanbul'a gitti.

Dış transferde ilk olarak anlaşmaya varılan ve Zonguldak'a gelerek ön protokol imzalayan Keçiörengücü'nün takım kaptanı Hakan Çevik'in ardından dış transferde yeni hamleler geliyor.

Zonguldakspor'da sözleşmesi biten ve alacaklarına karşılık bonservislerini bedelsiz alan futbolcuların dışında mevcut kadrodan 4-5 futbolcu kaldı.

Afacan ve yönetimin daha önce görüşerek prensip anlaşmasına vardığı 4 futbolcu ile İstanbul'da görüştükleri öğrenilirken, transferler Pazartesi günü netlik kazanacak.

SEÇMELER İPTAL Mİ OLDU
Zonguldakspor Teknik Direktörü Serkan Afacan 20-21 Temmuz tarihleri arasında Fener Sahası'nda Zonguldakspor için seçme yapacağını açıklamıştı. Afacan'ın İstanbul'da transfer görüşmelerinde olması ise "Seçmeler ertelendi mi?" sorularını akla getirdi.

Zonguldakspor 100.Yıl Tesislerinde yapacağı kampın ardından Bolu'da 2. Etap kamp çalışmalarına devam edecek ve Bolu'da 4 hazırlık maçı oynayacak. 17, 19, 22 ve 24 Ağustos tarihleri arasında oynanması planlanan maçlar öncesinde rakiplerin kim olacağı da merak konusu.

Editör: Pusula Gazetesi