Saadet Partisi Zonguldak Milletvekili Adayı Burak Erol, İl Başkanı Sadık Kar ve parti yöneticileri, birlikte basınla kahvaltıda buluştu. Saadet Partisi İl Başkanı Sadık Kar, kahvaltı programında seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler vererek kendilerine destek veren gazetecilere teşekkür etti.

Saadet Partisi'nin genç adayı Burak Erol, Zonguldaklıların AK Parti'ye sandıkta gereken cevabı vereceklerini belirterek "İnsanlar kesinlikle AK Parti'ye oy vermeyecekler" dedi.

KAR: "SAHADA 'SAADET PARTİSİ ARTIK DÜŞTÜ, SAADET PARTİSİ ARTIK BÖLÜNÜYOR' GÖRÜŞÜNDELER"

İl Başkanı Kar, konuşmasında şunları söyledi; "Seçime 5 gün kadar bir süre kaldı. Sahada baya bir çalışmamız var. AK Parti sıkıntıya girdi. Sıkıntıya girdiği için çevresine saldırıyor ve doğru yanlış her şeyden medet umuyor. Şu sıralar bir başka mekan da milli görüşten, saadet partisinden ayrılmış kişiler saadet partisinin yanlış yaptığı görüşündeler. Sahada 'Saadet Partisi artık düştü, Saadet Partisi artık bölünüyor' görüşündeler. Ak partinin korkusu daha önceki almış olduğu oyları tekrar alamamaktan korkmaktadır. Biz yalanı yanlışı doğru gibi göstermeye çalışmadık. Bugün yapılan bu toplantı saadet partisinden ayrılan bir milli görüşçünün itirafları ve yönelişi olarak finanse edilecek. Cumhurbaşkanı ve başbakan dahil bir zamanlar hepsi milli görüşün içinde idiler. İnşallah bu sağlam duruşu 24 Haziran'da sandıkta göreceğiz."

EROL: "2002'DEN BU YANA 3 AKP, 2 CHP GİDİYOR, SADECE İSİMLER DEĞİŞİYOR"

Milletvekili Adayı Burak Erol, konuşmasında AK Parti hükümetini eleştirerek şunları söyledi; "21 Mayıs'ta başlayan seçim yarışına devam ediyoruz. Bakın bu bir seçim savaşı değildir. Bu bir yarıştır. Son 100 metreye girdik, bütün yarışlar son 100 metrede kazanılıyor. Sayın Cumhurbaşkanının Tansu Çiller ile birlikte miting yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mehmet Ağar ve Tansu Çiller'den medet umdu. Seçim çalışmalarımızda Zonguldak ile ilgili birçok projemizi anlattık. Zonguldak'ta hizmet ve vekil boşluğu var. Biz bunların Zonguldak'ı kalkındırmayacağını anladık. Biz bunlara ilçeler arasındaki yolları yapsınlar dedik. Zonguldak göç alan bir il olmaktan çok göç veren il haline geldi. Biz bu sorunu çözeceğiz. Zonguldak'ımızın yer altı yerüstü kaynakları var. Genç nüfusu var. Yetişmiş insanları var, çalışma alanları olmadığı için yetişkinlerimiz hepsi dışarıya çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde bayramlara gittiniz. Köylerinize gittiniz oralarda ne gördünüz 16 ve 34 plakalar gördünüz. İnsanlar evlerini analarını babalarını terk edip çalışmaya gitmişler. 2002'den bu yana 3 AKP, 2 CHP gidiyor. Ahmet gidiyor Mehmet geliyor. Sadece isimler değişiyor. Zonguldaklılar sandıkta gereken cevabı vereceklerdir. Siz 7 Haziran'da bunlara dersini verdiniz 7 Haziran'da bunlar kapı kapı koalisyon aradılar. 1 Kasım'da ve 7 Haziran'da aldıkları oyun yarsını bulamayacaklar. İnsanlar kesinlikle AK Parti'ye oy vermeyecekler. Bazı iktidar partisi adaylar '5 çıkartacağız' diyor. Sen 2'yi bul öpüp de başının üstüne koy. Özellikle 8 ilçede beldelerin ve ilçelerin sorunlarını teşkil edip bunları meclise taşıyacağız. Biz meclise sabahtan akşama kadar oturmaya gitmiyoruz. Sabahtan akşama kadar parmağını kaldırıp indirip kolunu kaldırıp indirip akşama kadar oturan bir milletvekilciğini biz reddediyoruz. Bu milletvekilliği anlayışı hem AKP'de ham de CHP'de devam etti. Seçim sonucu hepimiz hayır getirmesini niyaz ediyoruz."

Editör: Pusula Gazetesi