Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde faaliyet gösteren Ebil Eğitim İngilizce Kursu yönetimi, İngilizce dersi alan tüm ilköğretim sınıfı öğrencilerine yönelik yılbaşı eğlencesi düzenledi.

Belediye Mahfel Evi'nde gerçekleştirilen yılbaşı etkinliğinde öğrencilerin doya doya eğlenirken birbirleri ile kaynaşma imkanı da buldu.

Çaycuma Ebil Eğitim Merkezi Müdürü Gülden Tunçel, kurum olarak amaçlarının sadece eğitim değil sosyal faaliyetler aracılığı ile bir araya gelmek olduğunu ifade ederek; "Öğrencilerimize eğitim verirken onların gözlerindeki mutluluğu, ışıldayan gözleri görmek, yüzlerini güldürmek istiyoruz. Zaten kurum olarak da eğlenerek öğretmeyi amaç ediniyoruz. Bu kapsamda yeni yıla girmeden önce 1'nci sınıftan 8'nci sınıfa kadar tüm İngilizce gruplarımızda yer alan öğrencilerimizle bir araya gelerek yeni yılı karşılamak istedik. Öğrenci ve velilerimizin de oldukça mutlu olduğunu düşünüyorum. Etkinliğe emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, Ebil ailesi adına herkesin yeni yılını kutluyorum. 2019 yılı dünyaya barış, mutluluk ve sevgi getirsin"diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi