Milliyetçi Hareket Partisi Devrek İlçe Başkanı Erol Kaptan, CHP'li Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'un içkili bir mekanda yaptığı "Çok şanslısınız. MHP'li, AKP'li bir belediye başkanınız olsa şimdi camideydiniz" şeklindeki sözlerini sert bir şekilde eleştirdi, başkanın özür dilemesini beklediklerini söyledi.

Erol Kaptan, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: "Sayın Çetin BOZKURT'un ülke gündemine düşen mesnetsiz söylemleri ve bir Belediye Başkanına yakışmayan konuşmalarını hayretle izledik.
Öncelikle Sayın Belediye Başkanı şunu iyi bilmelidir. Camilerimiz ne Milliyetçi Hareket Partisi'nin ne de Ak Parti'nin tekelindedir. Camilerimiz toplumuzun ortak paydası, İslam aleminin ve milletimizin gözbebeği, milletimizin yüzünü Kabe-i Muazzama'ya döndüğü kutsal mabedimizdir.
Sayın Belediye Başkanı bu açıklamaları ile duruşunu kaybetmiştir.
Kendisine Cenab-ı Allah'tan hidayet nasip etmesini temenni ediyorum.
Sayın Belediye Başkanı milletimizin manevi değerlerinden bu kadar mı uzaktır?
Fikri bu kadar mı yozlaşmıştır?
Düşüncesi bu kadar mı kirlenmiştir?
Sayın Belediye Başkanına açık çağrımdır. Önce ivedilikle milletimizden özür dilemelidir. Sonrasında da, eğer arzu ederse kendisine milletimizin milli, manevi ve kültürüyle alakalı bilgiler vermeyi teklif ediyor, bundan da mutluluk duyacağımızı ifade ediyoruz.
Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in "Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur" sözünü hatırlatarak, Sayın Belediye Başkanına rehber edinmesini istiyoruz.
Sayın Başkanın bu kirli sözlerini kınıyor, ivedilikle milletimizden özür dilemesini bekliyoruz."

doktordan-baskana-uyari-fazla-alkol-iktidarsizlik-yapar
Doktordan Başkan'a uyarı: Fazla alkol iktidarsızlık yapar
belediye-baskani-twitterda-gundem-oldu
Belediye Başkanı Twitter'da gündem oldu
sok-mhpli-akpli-bir-baskaniniz-olsa-simdi-camideydiniz
Şok: 'MHP'li, AKP'li bir başkanınız olsa şimdi camideydiniz'