Zonguldakspor'un Karşıyaka'dan transferi kanat oyuncusu Ali Kemal, Ankara Kızılcahamam kampında yeni takımı Zonguldakspor ile idmanlarını sürdürüyor. Yeni takım arkadaşlarına çabuk uyum sağladığını belirten Ali Kemal ayrıca eski takımı Karşıyaka'ya karşı mücadele edecek olmanın da heyecanını yaşadığını belirterek 26 Temmuz tarihinde çekilecek fikstürde ilk maçı Karşıyaka ile oynamak istediğini söyledi.

Ali Kemal yaptığı açıklamalarda şu görüşlere yer verdi: "Transfer sürecinde de öncelikle Hakan Hülfikir'le görüştüm. Menajerimle beraber sonra değerlendirdik. Daha sonrasında anlaşma oldu. Ardından da kamda katıldık. Çok iyi bir ortamımız var. Çok iyi çalışıyoruz. Sezona çok iyi gireceğimizi düşünüyorum. Karşıyaka'ya karşı ilk defa oynayacağım. 7 senedir oradaydım. Oranın ekmeğini yedim. Orada büyüdüm. Oranın alt yapısından yetiştim. Hem değişik bir duygu hem de inşallah iyi geçer. Bana göre zor bir gruptayız. Hem iyi hem kötü. Kimin kafaya oynayacağı belli olmayan bir grup. Şampiyonun sezon başında belli olmayacağı bir grup. İnşallah herkesin gönlüne göre versin" dedi.

"ASIL MEVKİM SAĞ AÇIK"

Ali Kemal "Ben sol ayaklı bir oyuncuyum. Ama daha öncelerden beri sol kanat oynadım. Alternatif mevkilerim sol sol bek. O hocanın kararına bağlı. Asıl mevkim sağ açık. Her zaman o mevki de oynadım. Olabildiğimce faydalı olmaya çalıştım. Takımda ki arkadaşlarımı da ilk defa tanıdım. Çok iyi bir ortam var. Geldiğim günden beri hiç yabancılık çekmedim. Çok iyi bir takım olacağımızdan bende umutluyum. Bu yolun sonu inşallah şampiyonluk olacak inşallah. Nitekim Bölgesel Amatör Ligden 3.Lige sonra buralara kadar gelmiş bir takım. Bu ruha alışkın bir takım. İnşallah sezon sonunda da PTT Lige çıkıp Zonguldakspor'un daha önceki dönemlerde göstermiş olduğu başarıları bir kez daha bizde gösterip taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" dedi.

"İLK MAÇTA KARŞIYAKA'YI İSTİYORUM"

Ali Kemal "Forma rekabeti her zaman bir futbolcuyu her zaman daha yukarı taşır. Bu her zaman böyledir. Forma rekabeti olan takımda her zaman başarı daha çabuk gelir. O da bizim arkadaşlarımızla tatlı rekabetimiz. Gözdağı verelim diye bir şey olmaz. Birbirimizi kamçılamak için çok iyi olduğunu düşünüyorum. İlk rakibimiz ya Altay ya da Karşıya olabilir. Ama Karşıyaka olursa benim için ayrı bir duygu olur. Ben ilk maçta Karşıyaka'yı istiyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi