Padişah Sofrası Opet Tesisleri'nde gerçekleştirilen kahvaltıya AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı, İl Genel Meclis Üyesi Adayları Arif Sefercik, Ahmet Ali Başören, Adnan Tıska ve Bahtiyar Kararmış, Gençlik Kolları Başkanı Tolgahan Köktürk katıldı.

İlçe Başkanı Veysel Karani Doğancı sandık güvenliğinin önemine dikkat çekerek; 'Başı dik alnı açık bir şekilde sizleri temsil edebiliyorsak sizlerin özverisi, emeği ve duaları sayesindedir. Seçimlerde bir tek oyun bile çok önemi vardır. Bu sebeple sandıklara sahip çıkmaktayız. Genel Merkezin verdiği talimatlara göre sandıklara ilk önce köy başkanlarını yazmaktayız. Seçimlerde sandık demek, namus demektir. Seçim sırasında sandıkları koruyan, sahip çıkan köy başkanlarıdır. Hepinize 24 Haziran seçiminde verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyorum. Aynı özveriyi sizlerden 31 Mart seçimlerinde de göstermenizi rica ediyorum"diye konuştu.

İl Genel Meclis Üyesi Adayları Arif Sefercik, Ahmet Ali Başören, Adnan Tıska ve Bahtiyar Kararmış tek tek kendilerini tanıttı. Son olarak söz alan AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu biraz daha gayret gösterilirse Çaycuma'dan 4 tane il genel meclis üyesini meclise gönderebileceklerini söyledi.

Bu konuda köy başkanlarında destek isteyen Çolakoğlu; "31Mart sadece bir yerel seçim değildir. Ülke çok zor günlerden geçti. Güçlü liderimiz ve teşkilatlarımız sayesinde hepsini bertaraf ettik. Ama güçlü bir liderimiz var. Günde 2 saat uyuyabilen bir Cumhurbaşkanımız var. 2023 hedeflerine giderken önümüze çıkacak taşları tekrar kenara atma zamanıdır. Zillet ve illet ittifakı yine bir aradır. Batı illerinde CHP ve İYİ Parti aday gösteriyor, HDP'nin adayı yok. Hani ittifak yoktu? Bu HDP 'Sizi tükürüğümüzle boğarız" diyen insanlardır. Bunlar 'APO'nun heykelini dikeceğiz'diyen insanlar. CHP'li seçmenlerime sesleniyorum, bu oyuna gelmeyin!. 31 Mart tarihindeki hesapları tekrar ülkeyi kaosa sürüklemektir. Ama ipin ucu dışarıda, onları da yönetenler var. Biz bunlara her seferinde 'dur' diyoruz. 'Bu topraklar bizim', 'Bu ezanlar bizim' diyen bir Cumhur ittifakı var. Buları düşünerek 31 Mart seçimlerine hazırlanmamız gerekiyor. 1 oy çok önemlidir. Bende sizler için elimden geleni yapıyorum"diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi