Küme düşen Zonguldak Kömürspor mu? Şehir mi? Küme düşen Zonguldak Kömürspor mu? Şehir mi?

Belediye Başkanı olmanın en büyük hayali olduğunu ifade eden Dr. Ömer Selim Alan "Zonguldak'ta hiçbir belediye başkanı iki kere üst üste seçim alamamış. İkinci kere seçimi alıp Zonguldak'ı Büyükşehir Belediyesi yapmaya hazır mıyız?" diye çağrıda bulundu.

Karaelmas Mahallesi Erkişi Sokak'ta yapılan miting programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mitinge; AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Murat Kotra, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, AK Partililer, MHP'liler ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Alan'ın konuşması şöyle:
"Görevimiz süresince birçok projeyi hayata geçirdik. Daha da geçirmeye hazır mıyız? Niye? Benim insanım en iyisini hak ediyor. Biz cumhuriyetin ilk vilayetiyiz. Emeğin başkentiyiz. Alın terinin başkentiyiz. Karaelmasla var olmuş bir şehiriz. Rabbim doğal gazı da nasip etti. Inşallah Türkiye yüzyılı şehirleri enerjinin başkenti olmaya adayız inşallah. Enerji başkenti olmaya, Zonguldak'ımızı da hayal ettiğimiz büyükşehir yapmaya hazır mıyız? Benim bir hayalim vardı. İl Başkanımız o zaman ilçe başkanımızdı. Sohbet ediyorduk. Dedim; 'Mustafa Başkan benim hayalim belediye başkanı olmak.' 2019 yılında Hamdi Uçar başkanımız 'seni yönetime alacağım' dedi. 'Abi beni yönetime alamazsın' dedim. 'Ne demek' dedi? Gelmeyecek misin yönetime? 'Abi ben bir ay sonra askere gidiyorum' dedim. Ondan dedim olmaz. Bir ben askerde olacağım. Ama dedim söz bir dahaki dönem varız. 2017'nin Nisan'ında yönetime girdim. Şimdi orada Abdülkerim abiyi görüyorum. Cumhurbaşkanımızın Zonguldak temsilcisi. Abdülkerim abi, Hamdi Uçar ben oturuyoruz. 7 Nisan Cumartesi kongreyi yapmışız, 9 Nisan Pazartesi günü parti binamızda sohbet ediyoruz. Abdülkerim Abi dedi ki 'Eee doktor hayırlı olsun, bir hayalin var mı?' dedi. 'Tabii ki var abi' dedim, hayalsiz insan mı olur? Hedefsiz insan mı olur? 'Hayırdır, hedefin ne?' dedi. 'Ben şehrime, memleketime belediye başkanı olmak istiyorum' dedim Rabbim nasip etsin. Sizler destek oldunuz. Ben hayalime ulaştım. Ama bir hayalimiz daha var. Zonguldak'ta hiçbir belediye başkanı iki kere üst üste seçim alamamış. İkinci kere seçimi alıp Zonguldak'ı Büyükşehir Belediyesi yapmaya hazır mıyız?"
 

Muhabir: Öznur Güneş