Alaborina Restoran'da yapılan iftar programında Cumhur İttifakı rüzgarı esti. Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Murat Kotra, AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Cumhur İttifakı'nın Adayı Dr. Ömer Selim Alan,  (MHP) İl Başkanı Mustafa Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, MHP eski İl ve ilçe başkanları, Türkiye Kamu Sen'e bağlı sendikaların temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı. 

Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali, iftarda yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Burada en önemli konu şu. Bugün Türkiye yüzyılının, Türkiye vizyonunun vizyonunu kuruyoruz. Burada Milliyetçi Hareket Partisi'nin lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli'nin fediği gibi yeni yüzyılın lider ülkesi Türkiye vizyonunun kuruluşunu sağlayacak olan gençlerimiz burada. Ülkü Ocaklarımız hem Türk davasını hem İslamiyet davasını ölene kadar taşıyacaktır. Davası Turan olan Türk gençlerimize de burada çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun. Bizim herhangi bir konuya malzeme verecek bir durumumuz yok. Liderimizin de, teşkilatımızın da emrettiği gibi, Cumhur İttifakımızın arkasında dimdik duracağız. Şunu da iyi bilinmesini istiyorum. Niçin, Niğde Demre'den biz onu sorgulamadan uygularız. Bununla alakalı veya herhangi bir çalışmaya da ihtiyacımız yok. Ama şunun da iyi bilmesini isterim. MHP ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş belediye Başkan adaylarımız hepinizin yanında Ülkü Ocakları olarak varız. Milliyetçi, ülkücü Türk gençlerinin, Türkiye yüz yılında üstlenmiş olduğu görevin farkındayız." 

Hastanede açılan anjiyografi laboratuvarında 65 kalp krizine müdahale edildi Hastanede açılan anjiyografi laboratuvarında 65 kalp krizine müdahale edildi

I M G 20240329 200957 (850 X 500 Piksel)

Muhabir: Öznur Güneş