TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta sezonu tamamlayan Zonguldakspor gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı. Kırmızı-lacivertli ekipte yönetim ilk olarak Teknik heyet sorununu çözüme kavuşturarak takımın başına Serkan Afacan'ı getirdi. Yönetim şimdi de Eren Enerji ile sponsorluk anlaşması konusunda olumla adımlar atmaya başladı.

"SPONSORLUK GÖRÜŞMELERİ OLUMLU"

Futbol Şube Sorumlusu Hacı Demir, "2019-2020 futbol sezonu öncesinde takımımıza ilaç olacak sponsorluk için Milletvekillerimizin desteği ile Eren Enerji firması ile görüşmelerimiz devam ediyor. Görüşmeler olumlu yönde devam ediyor. Yeni sezona kadar bu sponsorluk sorununu çözerek güçlü bir yönetimle lige başlamayı hedefliyoruz. Bir kaç pürüzler var onları da çözeceğimize inanıyorum" dedi.

"İLK KONGREDE ÇOĞUNLUK SAĞLANIR"

Yeni sezon öncesinde 15 gün içinde olağan kongreyi gerçekleştirmek istediklerini belirten Demir ilk toplantıda çoğunluğu sağlayabileceklerini söyledi. Demir, " Kongreyi 15 gün içerisinde tamamlayarak güçlü bir yönetim oluşturacağız. İlk kongrede çoğunluğu sağlayarak bu işi bitirmek istiyoruz. Biran önce yeni sezon için kolları sıvayacağız. Yönetimin sayısını düşererek takıma katkı verecek isimleri yönetime alacağız. İnşallah yeni sezon da güçlü bir Zonguldakspor oluşturacağız" dedi.

"İÇ TRANSFERDE 2-3 FUTBOLCU İLE GÖRÜLÜDÜ"

Demir, "İç transfer bizim için önemli. Şimdiye kadar 2-3 oyuncuyla görüştük. İsimlerini şuanda açıklayamıyorum. Kongreden sonra bu isimleri açıklayacağım. Ama şunun bilinmesini istiyorum ki bizimle yola devam etmek isteyen arkadaşlarla yola devam edeceğiz. Bize katkı veren isimleri takımda tutacağız. Bu takımı bu sene koruyabilirsek bu sezon şampiyon oluruz. Hedefsiz bir takım istemiyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi