Zonguldak Belediyesi'nde uzun yıllar makam şoförlüğü yapan, bir süre önce emekliye ayrılan ve 17 Mart'ta geçirdiği kalp krizi sonrası yoğun bakımda tutulan Zonguldak'ın sevilen simalarından İbrahim Kazancı kurtarılamadı.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde bugün sabaha karşı hayatını kaybeden Kazancı için ilk olarak uzun yıllar görev yaptığı Zonguldak Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, cenaze töreninde yaptığı konuşmada, "Bir süredir Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi görmekte olan çok değerli mesai arkadaşımız İbrahim Kazancı'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Uzun yıllar belediyemize hizmet eden, beyefendi kişiliği ve çalışkanlığı ile herkes tarafından da sevilen İbrahim Kazancı'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun" dedi.

Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile eski Belediye Başkanı Zeki Çakan'ın da makam şoförlüğü yapan Kazancı'nın son yolculuğuna uğurlanması esnasında Akdemir ve Çakan'ın gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi.

Belediye önündeki törenin ardından Acılık Hz. Ali Camisi'ne getirilen İbrahim Kazancı'nın cenazesi, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Karaelmas Mahallesi'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Zonguldak Belediyesi önünde düzenlenen cenaze törenine ve cenaze namazına; Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak eski Belediye Başkanı, Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve 25'inci Dönem MHP Zonguldak Milletvekili Zeki Çakan, Zonguldak eski Belediye Başkanları Yüksel Aytaç, İsmail Eşref ve Secaattin Gonca, Belediye-İş Sendikası Zonguldak Şubesi Başkanı Tahsin Atayan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, belediye çalışanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, mahalle muhtarları, ailesi ve vatandaşlar katıldı.

Pusula Yayın Grubu olarak, İbrahim Kazancı'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Editör: Pusula Gazetesi