Zonguldak İl Genel Meclisi'nin Eylül ayı 4. Birleşim Toplantısı Meclis Başkanı Necdet Karaveli Başkanlığında yapıldı. Meclis, açılış yoklama ve bir önceki birleşim toplantısının

tutanak özetinin okunup onaylanması ile başladı.

Gündemin 3. Maddesinde Çaycuma İlçesine bağlı Akçaköy ve Keller Köyü arasındaki bağlantı yolu ile ilgili konu görüşüldü. Daha önceki yıllarda Güzelyurt Köyü Akçaköy Mahallesi ile Merkez Keller Köyü Çavuşlar Mahallesi arasındaki husumet yüzünden bağlantı yolu hayata geçirilemiyordu. Yetkililerin uzun çabalar sonucu yaptığı görüşmeler neticesinde uzlaşma sağlandığı belirtildi. Dolayısıyla bir an önce bağlantı yolunun yapımına başlanmasına karar verildi.

Çaycuma İlçesi Güzelyurt köyü Akçaköy mahallesi ile Merkez İlçe Keller Köyü Çavuşlar mahallesi arasında bağlantı yolu bulunmadığından, Güzelyurt köyü ile Akçaköy mahallesi yolu ile Merkez İlçe Keller köyü Çavuşlar mahallesine bağlantı yolunun yapılabilmesi ve gerekli izin irtifak işlemlerinin başlatılması için 2021 yılı İl Özel İdaresi Ek Yatırım Programına alınması hususunun görüşülmesi.

Bu günden maddesi oybirliği ile Çevre ve Sağlık, İmar ve Bayındırlık, Tarım ve Orman, Plan ve Bütçe ile Köylere Yönelik Hizmetler Komisyonlarına havale edildi.

Gündemin 4 ve 5. maddesi; İmar ve Bayındırlık, Köylere Yönelik Hizmetler, Plan ve Bütçe, Çevre ve Sağlık ile Tarım ve Orman Komisyonlarından. gelen raporlar doğrultusunda oy birliği ile kabul edildi.