Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır ve İl başkanı Zeki Tosun, 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti'den istifa ederek MHP'den Kilimli Belediye Başkan Adayı olan ve açıklamalarında "Ben hiçbir zaman ülkücü ruhumdan kopmadım. Ülkücüyüm ben. Bunu her zaman her yerde dile getirdim. Yuvama geri döndüm" diyen Hülya Türkmen Akdeniz'in kahvaltısına katıldılar.

Hülya Türkmen Akdeniz, sosyal medya hesabından kahvaltı programıyla ilgili şu notu paylaştı: "Bugün kursumuzda düzenlediğimiz kahvaltıya teşrifleri ile bizleri onurlandıran Ak Parti Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Özbakır, Ak Parti İl Başkanım Sayın Zeki Tosun, Gelik Belediye Başkanım Sayın Burhan Sezgin, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürüm Sayın Yılmaz Ayhan, Kilimli Halk Eğitim Müdür Yardımcım Sayın Volkan Koçsan, Kilimli Emniyet Müdürüm Mehmet Çerç bey ve tüm katılanlara sonsuz teşekkür ediyoruz."

MHP'den aday olduğu dönemde Ak Parti'ye sert eleştirilen yönelten Hülya Türkmen Akdeniz, kendisi gibi Trabzonlu olan hemşehrisi Hüseyin Özbakır'a sosyal medya hesabından methiyeler yağdırıyordu.

İşkur ve Kilimli Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği 'vitrin düzenleme ve organizasyon kursu'nda eğitmenlik yapan Hülya Türkmen Akdeniz'in önümüzdeki seçimlerde hangi partiye çalışacağı merak ediliyor.

Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun'un, Kilimli sınırları içindeki etkinliği İlçe Başkanı Mahmut Kanberoğlu'a haber vermemesi ise eleştiri konusu oldu.

Etkinlikle Trabzonlular Dernek Başkanı Ahmet Bayrak'ın da bulunması dikkat çekti.

Editör: Pusula Gazetesi