Misli.com 2.lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Zonguldakspor'un teknik direktörü Mustafa Dalcı sonunda patladı. Dalcı "Bu takım şampiyon olsa ne olur? Bu sene düşmedi ama seneye düşecek ya da sonraki sene düşecek. Her sene takım yokluk içerisinde." şeklinde konuşarak kentin ileri gelenlerine sert mesaj gönderdi.

"TAKIMA DESTEK VERMEYENLER ELEŞTİRİLMESİ GEREKİR"

Mustafa Dalcı "Zonguldakspor sezon başından beri ciddi sıkıntılar yaşıyor. Bu şehrin ileri gelenlerini, mülki amirlerini desteğe çağırdık. Biz burada onurlu mücadele veriyoruz ama görmemezlikten gelinmesi gereken bir durum değil. Bu şehrin, hangi parti olursa olsun, milletvekilleri, belediye başkanları, büyük iş adamları, Zonguldak'ın kötü günlerden kurtulması için ciddi anlamda duyarlı olmaya davet ediyoruz. Bizi yok saymamalarını istiyoruz. Destek bekliyoruz. Yokluk içerisinde ciddi anlamda oyuncularımız mücadele veriyor. Bu nedenle takımı kimsenin eleştirmeye hakkı yok. Takım 10 defa da galip gelse kimsenin iyi ya da olumlu bir şey söylemesi iyi bir şey ifade etmiyor. Bu takım 3 kez de mağlup olur kimse bu durumu eleştiremez. Eleştirilecek yerler belli. Bu şehrin ileri gelenlerinin takıma destek olmadıkları durumda, bu insanların eleştirilmesi lazım. Bu kadar insan hiçbir karşılık beklemeden ter döküyor. Ama bu şehrin ileri gelenlerinin desteği vermediği sürece eleştirilmesi gereken insanlar onlar. Bu takım yense ne olur, yenmese ne olur? Olaya öyle bakıyorum." dedi.

"BU TAKIM BU SEZON DÜŞMEZSE ÖNÜMÜZDEKİ SEZON DÜŞER"

Mustafa Dalcı "Bu takım şampiyon olsa ne olur? Takım bu sene düşmedi ama seneye düşecek ya da sonraki sene düşecek. Her sene takım yokluk içerisinde. Birilerinin takıma ciddi anlamda destek olmaları gerekiyor. Bir tane Zonguldakspor var" dedi.