Zonguldak futboluna yıllarca hizmet verdikten sonra yaklaşık 14 yıl önce atıl duruma gelen Üzülmez Gönül Alışır Sahası Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in girişimleri sonunda tekrar faaliyete geçiyor.

İhalesi gerçekleştirilen Üzülmez Gönül Alışır Sahası'nın zemini, tribünleri, tel örgüleri, soyunma odaları, ve tesisler tamamen yenileniyor. Zonguldak futboluna kısa süre sonra tekrar hizmet vermeye başlayacak olan Üzülmez Gönül Alışır Sahası'nın faaliyete geçecek olması Zonguldaklı futbolseverler arasında büyük bir sevinçle karşılanıyor.

Üzülmez Gönül Alışır Sahası'nda şu ana kadar tribünlerin betonları döküldü, tel örgüler takılıyor, saha drenajları tamamlandı, sıra çim yerleştirme ve tesis inşaatının temelinin atılmasına geldi.

OKAN GİRGİN'DEN HAKAN YÜKSEL'E TEŞEKKÜR

Çınartepe Mahallesi Muhtarı Okan Girgin ve Asma Mahallesi Muhtarı Gürbüz Kuğu bugün Üzülmez Gönül Alışır Sahası'na giderek çalışmaları yerinde görmek için ziyarette bulundu.

Çınartepe Muhtarı Okan Girgin yaptığı açıklamasında "Üzülmez Gönül Alışır Sahasımızda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Emeği geçenlere ve başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Hakan Yüksel'e şükranlarımızı sunuyoruz" ifadeleri kullandı.