Zonguldakspor 2017-2018 futbol sezonu öncesinde 2 Haziran tarihinde yaptığı olağan genel kurulun ardından 10 Haziran tarihinde Deniz Kulübü'nde toplanarak görev dağılımı yapacak.

Yeni yönetim ilk etepta yakalşık 15 gün önce tekrar prensip anlaşmasına vardığı şampiyon Teknik Direktör Şenol Demir ile 10 Haziran tarihinden sonra resmi imza atacak, ardından iç ve dış transferde anlaşmaya vardığı futbolcuları tek tek kente davet ederek görüşme masasına oturtacak.

SİLİVRİSPOR'UN DEFANS OYUNCUSU'NUN İSMİ GEÇİYOR
3.lig 2.grupta mücadele eden ve play-off şampiyonu olarak 2. Lige çıkan Silivrispor'un sol bek oyuncusu Vahit Yaşar'ın ismi Zonguldakspor ile anılmaya başlandı. Futbol kariyerinde Eyüpspor ve Çanakkale Dardenelspor'un yanı sıra Silivrispor'da forma giyen 27 yaşındaki sol bek Vahit Yaşar Silivrispor formasıyla geçtiğimiz sezon 2'si Türkiye Kupası olmak üzere 19 maçta oynadı. Toplamda 1516 dakika forma giyen Vahit bu 19 maçın tamamında ilk 11'de sahaya çıktı.

KARİYERİNDE 160 MAÇ OYNADI

Silivrispor'un sol bek oyuncusu Vahit Yaşar futbol kariyerinde toplam 160 maçta forma giyerken bu maçlarda 2 gol kaydetti.

HIRÇIN VE AGRASİF FUTBOLCU
Oynadığı 160 maçta 6 kırmızı kart gören Vahit Yaşar, 37 maçta da sarı kart gördü. Sert futbolu ile dikkatleri çeken Vahit savaşan bir futbolcu kimliğine sahip.

Editör: Pusula Gazetesi