Birinci Amatör Küme Ereğli grubu üçüncüsü Kepez Çaylıoğluspor ile Çaycuma Grubu üçüncüsü Çomranlı Köyüspor baraj maçında karşı karşıya gelecek. Pazar günü 14.00'da Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda oynanacak bu zorlu karşılaşmada Zonguldak İl Hakem Kurulu yılların tecrübesi Tayfun Kurnaz'a görev verdi. Play-off ayağının ilk maçı olan Kepez Çaylıoğlu-Çomranlı Köyüspor maçında düdük çalmak nasip olan Tayfun Kurnaz'ın yardımcılıklarını ise Özgür Cem Taşdemir ve Yusuf Bahri Özçelik yapacak. Karşılaşmanın gözlemcisi ise Yücel Öner oldu.

TECRÜBELİ VE OTORİTER! KURNAZLIK YAPAN YANDI

Tek maç oynanacak olan Kepez Çaylıoğlu ile Çomranlı Köyüspor arasında oynanacak bu kritik ve önemli karşılaşmayı yönetecek olan Tayfun Kurnaz yıllardır Zonguldak amatör kümede görev yapıyor. Otoriter yönetimi ile bilinen Tayfun Kurnaz tecrübesi ile bu kritik maçı sorunsuz tamamlaması bekleniyor. Tayfun Kurnaz futbol müsabaka talimatlarının dışında hareketlerin yanı sıra özellikle aldatmaya yönelik hareketlere taviz vermezken spor kamuoyu "Bu maçta kimse kurnazlık yapamayacak" yorumları da yapıyor.

Kepez ve Çomranlı arasında oynanacak baraj maçının galibi Merkez grubunu ikinci olarak tamamlayan Tepebaşıspor ile eşleşecek.

Editör: Pusula Gazetesi