Dünyayı ve Türkiye'yi etkisi altına alan Corona Virüs salgınına karşı mücadele devam ediyor. Virüsle mücadele kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın aldığı karar gereği ilk olarak okul müsabakaları, ardından grup müsabakaları, salon sporları ve son olarak futbol müsabakaları Corona Virüs tedbirleri nedeniyle iptal edildi, ertelendi. Tüm sporcular evlerinde idman yapmaya yönlendirildi. Tedbirler ilerleyen günlerde daha da arttı.

Yaklaşık 1960 yılından bu yana Zonguldak'ta sporun kalbi durumuna gelen Karaelmas Kemal Köksal Stadı yıllarca müthiş anılara ve başarılara sahne oldu.

Yılın 4 mevsiminde hiçbir zaman yalnız kalmayan Karaelmas Kemal Köksal Stadı, futboldan atletizme, sağlıklı yaşamdan, sosyal etkinliklere kadar her türlü faaliyete ev sahipliği yaptı.

Ancak Karaelmas Kemal Köksal Stadı'na Corona Virüs salgını nedeniyle uzun süredir giriş yasaklandı. Ne futbol, ne atletizm, ne de sağlıklı yaşam yürüyüşü yapan vatandaşlar Karaelmas Kemal Köksal Stadı'na gidemedi.

Hiçbir zaman bu kadar yalnız kalmayan Karaelmas Kemal Köksal Stadı da öksüz kaldı.

HASRET BİTECEK, ŞENLİK YAŞANACAK
Corona Virüs salgınının kısa sürede bitmesi beklenirken, Karaelmas Kemal Köksal Stadı da eski günlerine döneceği günleri bekliyor. Salgının bitmesiyle birlikte hem sporcular özgürlüğüne kavuşacak, hem de Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda şenlik yaşanacak.