TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor deplasmanda oynadığı ve 3-2 kaybettiği Sakaryaspor maçının ardından ilk idmanını bugün gerçekleştirdi. Sakarya karşısında iyi futbol oynayıp bol gol pozisyonuna girmesine rağmen deplasmandan puansız dönen kırmızı-lacivertli futbolcular 1 günlük iznin ardından kulüp binasında toplandı.

TÜM FUTBOLCULAR FENER SENTETİK SAHADA BULUŞTU

Zonguldakspor Teknik Direktörü Fatih Akyel nezaretinde haftanın ilk idmanı için tüm futbolcular Fener Sahası'nda bir araya geldi. Akyel, futbolcuları bir araya toplayarak idman öncesinde yaklaşık 5 dakikalık bir konuşma yaparak Sakaryaspor maçı analizini yaptı.

FATİH AKYEL, FENER'DE BAŞLAYAN İDMAN'DAN 8 FUTBOLCUYU GÖNDERDİ

İdmana sakatlığı nedeniyle Şevket Güngör ve memleketinden geç dönen Uğur Durmuş idmanda yer almadı. Teknik Direktör Fatih Akyel yıllardır görülmemiş bir olaya imza atarak idman öncesi yaptığı konuşmanın ardından Sakaryaspor maçında sahaya ilk 11'de çıkan tüm futbolcuları bir kenara ayırdı. Bu futbolcuları kondisyoner Barış Şeref ile birlikte suni çimde adele sertleşmesi olmaması nedeniyle çim sahada idman yapmaları için Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda görderen Akyel, yedek soyunun ve oyuna sonradan giren oyuncularla birlikte idmana Fener Sahası'nda devam etti. Sakarya 11'nden kaleci Sinan Fener'de çalışırken, idmana katılmayan Şevket ve Uğur'un dışında Kamil İçer, Okan Duran, Onur Eriş, Hüseyin Yılmaz, Hasan Küçcük, Kamil Cingirt, Furkan Demir ve Raşit Sevindir, Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda düz koşu yaparak günü tamamladı.

Editör: Pusula Gazetesi