Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor, İstanbul deplasmanında oynayacağı Anadolu Üsküdar maçı hazırlıklarına Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda yaptığı idmanda maçın tektik-taktik çalışmasını tamamladı. Zonguldakspor Basın sözcüsü Şükrü Öztürk idmanda takımla ilgili açıkmalarda bulundu.

"ZONGULDAKSPOR HEDEFSİZ OLMAZ"

Öztürk "Tepecik ve Erzurum maçlarından 6 puan alarak, play-off umutlarımızı tekrar yeşerttik. Zonguldakspor hiçbir zaman hedefsiz olmaz. Play- off şansımızı sonuna kadar kullanacağız. Üstümüzde ki takımlarla da ikili averajlarımız iyi. Orada ki altı puan fark benim için önemli değil. Nasıl şampiyonlukta Erzurumsporla, İstanbulsporla arada ki puan farkı 5 puan kapanabilir diyorsak, 6 puanlık farkta kapanabilir" dedi.

"ÜSTTE HASAPLAR KARIŞACAK"

Öztürk "Anadolu Üsküdarspor kendi sahasında iyi oynayan bir takım. Mücadele eden bir takım. Bizim için zor maç olacak. Alacağımız 3 puanla yukarıda hesaplar daha da karışacak. Ondan sonra üstümüzde ki takımlar düşünsün. İnşallah geçen sezon gibi yine bir üst lige çıkarız" dedi.

"BİZ HAKEMLERİMİZE GÜVENİYORUZ"

Hakem atamasına da değinen Öztürk "Anadolu Selçukspor, Karabükspor maçında da gördünüz. Biz hakemlerimize güveniyoruz. Bizim puanlarımız çalındıktan sonra bir faydası olmuyor bağırmanın çağırmanın. Bu hafta da liglerde maç yok daha iyi hakemler atanabilirdi. Biz hakemimize güveniyoruz. Bizim takım kendini buldu" dedi.

"MAÇA TARAFTAR ALINMAYACAK"

Öztürk İl Güvenlik Kurulunun Maltepe stadyumu ve Beylerbeyi stadyumu ile ilgili alınmış kararları var. O karar neticesinde sahaya yöneticilerin haricinde taraftar alınmayacak. Taraftarın mağdur olmamaları için gelmemeleri daha uygun. İnşallah maçı kazanarak yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi