Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner Pazar günü oynayacakları Fatih Karagümrük maçının her açıdan önemli olduğunu belirterek taraftarları ile tekrar Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda buluşacaklarını söyledi. Başkan Caner geniş kadrolarının olmadığını belirterek Ziraat Türkiye Kupası'nda gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini söyledi.

"GALİBİYETLE AYRILMAK İSTİYORUZ"

Başkan Caner "Zonguldakspor açısından bu maç her açıdan önemli. Öncelikle yaklaşık bir yıldır ayrı kaldığımız kendi stadyumumuzda ilk defa oynama fırsatını bulacağız. Kapalı tribün inşaatı yüzde doksan tamamlandı. Soyunma odaları ve diğer eksikler hepsi tamamlandı. Diğer işlemlerde yapılıyor. İncelemelerde yapıldı. Perşembe günü İl Güvenlik Kurulu toplantısı yapılacak. Bir aksilik olmazsa bir sene üzerine kendi sahamızda ilk maçımıza çıkacağız. O açıdan bizim için önemli. Kendi sahamızda ki ilk maçımızdan puanla ve galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Futbolcular yapılan antrenmanlarda da bunun bilincindeler. Teknik heyette ona göre çalıştırdı. İnşallah Allah nasip ederse maçtan galibiyetle ayrılacağız. Bu maçı taraftarımızın da desteği ile kazanacak güçteyiz" dedi.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI BAŞLIYOR

Geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda 89 ve 90.dakikalarda yediği gollerle Şanlıurfaspor'a elenen Zonguldakspor'da Kulüp Başkanı Süleyman Caner hedeflerinin gidebildikleri yere kadar gitmek olduğunu söyledi. Başkan Caner "Ziraat Türkiye Kupasında inşallah turu rahat geçebileceğimiz bir rakip çıkar. Çünkü geniş bir kadromuz bulunmuyor. Mevcut kadromuzun bir kaç fazlası var. Dolayısıyla Türkiye Kupasında mücadele ederken zorlanırız. Ama dediğim gibi iyi bir futbol ortaya koyabileceğimiz bir rakip çıkarsa daha iyi olur" dedi.

"HOCAMIZA EN AZ CEZA GELMESİNİ BEKLİYORUZ"

Altay karşılaşmasında penaltı itirazında bulunduğu esnada maçın hakemi tarafından tribünlere gönderilen Teknik Direktör Şenol Demir'in en az cezayı alması için çalışacaklarını belirten Başkan Caner "Şenol Hocamız penaltı verilmemesi nedeniyle selzenişte bulundu. Tabi ki de hakem bunun notunu almış. Raporda hocamızın söylemediği şeylerde var. Ona göre disipline sevk edildi. İnşallah bu disiplinden de en az ceza ile bizi ve kendini mağdur edilmeyecek şekilde atlatmasını bekliyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi