Zonguldak futbolu önemli bir değerini daha kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Gençliğinde Kilimli Belediyespor ve Bartınspor'un formasını giyen, daha sonra ise Zonguldakspor ve Kilimli Belediyespor'da A takım ve altyapıda antrenörlük yapan değerli futbol adamı Meftun Uzun 66 yaşındaki Meftun Uzun hayatını kaybetti. Merhum Meftun Uzun'un cenazesi Kilimli Merkez Camii'nde kılınan öğle namazının ardından Soğuksu Aile Mezarlığında toprağa verildi.

ŞENOL DEMİR VE CAHİT TERZİ'DEN TAZİYE MESAJI

Meftun Uzun'un vefatı tüm Zonguldak'ta derin bir üzüntüye neden olurken Zonguldakspor'a şampiyonluk yaşatan iki Teknik Direktör Şenol Demir ve Cahit Terzi de Meftun Uzun'a taziye mesajı gönderdiler. Cahit Terzi Zonguldakspor'u 3'üncü lige çıkarırken, Şenol Demir ise kırmızı-lacivertli ekibi 3'üncü Lig'den 2'nci Lig'e çıkarmıştı.

ŞENOL DEMİR: "ZONGULDAK FUTBOLUNUN BAŞASAĞOLSUN"

Diyarbekirspor'un Teknik Direktörü Şenol Demir, Zonguldak'ın değeri Meftun Uzun'un vefatı nedeniyle diren bir üzüntü yaşadığını söyledi. Demir, "Meftun hocamız ile birlikte Zonguldak futbolu için çalıştık ve çok değerli bir futbol adamıydı. Bizim için çok büyük bir acı oldu. Gülen yüzü ile herkese pozitif enerji veren değerimizi kaybettik. Zonguldak futbolunun başısağolsun. Meftun Hocama Allah'tan rahmet, ailesine ve spor camiasına başsağlığı diliyorum" diyerek üzüntüsünü ifade etti.

CAHİT TERZİ: "IŞIKLAR İÇİNDE UYU GÜZEL ABİM"

Teknik Direktör Cahit Terzi ise duygularını şu şekilde ifade etti: "Meftun abiyi kaybetmenin acısı çok büyük, kaptanı unutmak mümkün değil, kimseyi üzmeyen, bir çok genç yıldız yetiştiren bir futbol adamı, hep kalbimizde yaşayacak çok değerli bir abimiz, mekanın cennet olsun, ışıklar içinde uyu güzel abim. Allah sevenlerine sabırlar versin"