Zonguldak'ın en köklü kulüplerinden birisi olan Zonguldak Belediyespor futbol branşını kapattıktan sonra daha çok salon sporlarına ağırlık vermeye devam ediyor. Zonguldak Belediyespor daha çok Tekvando ve basketbol branşlarında ön plana çıktı.

Yılların tecrübeli tekvando antrenörü Bülent Çiçek'in Zonguldak Belediyespor adı altında yetiştirdiği sporcular Zonguldak ve Türkiye genelinde sıyışız madalyalar alarak Milli takıma kadar yükseldi.

Çiçek son olarak yeni yetiştirdiği sporcular için kemer sınav gerçekleştirdi. 30 sporcunun katıldığı 3'üncü dönem kemer sınavında 5 sporcu kırmızı-siyah kemer, 5 sporcu mavi-kırmızı kemer, 10 sporcu yeşil-mavi kemer, 10 sporcu da sarı-yeşil kemere yükselmeye hak kazandı.

SPER MASKE KULLANDILAR
Sınav esnasında sporcuların sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uydukları gözlenirken, tüm sporcular müsabaka esnasında siper maske kullandı.

Sporcular hem sınav oldular, hem de edata şov yaptılar. Antrenör Bülent Çiçek sporcularını başarılarından dolayı kutladı.

Konu hakkında bilgi veren Zonguldak Belediyespor Tekvando Antrenörü Bülent Çiçek şunları söyledi: "Kulüp olarak yıllarca tekvando sporuna büyük önem veriyoruz. Bu konuda bizleri destekleyen büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Aylardır emek verdiğimiz sporcularımız için kemer sınavı düzenledik. Sınavda başarılı olan tüm sporcularımız bir üst kemere yükselmeyi hakettiler"