Kurulduğu günden bu yana alanında en iyisi olabilmek için verdiği mücadelenin meyvesini, bugün 40 tan fazla ülkeye ihracat yaparak almış oluyor.

Hedefleri Neler?

Kendi sektöründe meydana gelen küresel değişimlere başarılı bir şekilde uyum sağlayarak müşterilerinden gelen talepleri en hızlı bir şekilde karşılamaları en çok tercih edilen firma olmalarında çok büyük bir etkiye sahip. Profesyonel bir kadro ile sektörde hep öncü olan firma bundan sonrada kendini sürekli yenileyerek ve yeniliklere uyum sağlayarak ilerlemeyi kafasına koymuş. Yaptıkları AR-GE çalışmaları ile sektördeki açıklarını kendileri fark ederek, müşterilerine her hangi bir aksaklık yaşatmadan gidermeyi başarıyorlar. Bu da müşterilerinden gelen şikayetleri en aza indirmelerini sağlıyor. Pek çok konuda müşterilerine hizmet vermeyi başaran firma konkasör tesisi ile müşterilerinin taleplerini karşılamayı da başarıyor.

Hizmetleri Neler?

Son derece tecrübeli bir ekip müşterilerine en hızlı hizmeti sağlayarak müşteri memnuniyetini en üst seviye de tutmayı başarıyorlar. Konkasör yani taş kırma makineleri ile ihtiyaç duyan müşterilerine çok hızlı bir şekilde hizmet sağlayarak işlerinin aksamadan ilerlemesine yardımcı oluyorlar. Mobil konkasör ihtiyacı olan bütün müşterilerine de istenilen her yere hizmet götürebilmeleri sayesinde istenilen alana kurulum yaparak, hızlı bir şekilde tesisi kullanıma hazır hale getiriyorlar.

Editör: Pusula Gazetesi