Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele edecek olan Ereğli Belediyespor'da yönetim kurulu kulübe gelir amaçlı en büyük hediyesi arabanın yanı sıra çeşitli cazip eşyaların bulunduğu Eşya Piyangosu kampanyası düzenledi, Ereğli'de kampanyaya yoğun ilgi var.

40 BİN BİLET BASILDI, 23 BİN TANESİ SATILDI

Ereğli Belediyespor yönetimi tarafından bastırılan 40 bin eşya piyangosu bileti ilk iki günde 23 bin adet satıldı. Tanesi 25 liradan satılan biletler adeta kapış kapış devam ediyor. 2 günde 23 bin bilet satılmasının ardından son gün olan 31 Ekim tarihine kadar biletlerin tükenmesi öngörülüyor.

ZAFER ŞAHİN 500 BİLET SATIN ALDI
Ereğli Belediyespor Antrenörü Zafer Şahin kulübüne gelir olarak satışa sunulan eşya piyangosu biletlerinden 12 bin 500 lira değerinde 500 bilet satın aldı. Ereğli Belediyespor'u hem bilgi birimi ve deneyimi ile Teknik adam olarak şampiyonluk yolunda önemli katkı sağlayacak olmasının yanı sıra bir de kulübüne ekonomik katkı sağlayan Şahin'in bu davranışı camiada taktirle karşılandı.

YÖNETİMDE TOPLU BİLET SATIN ALIYOR

Bilet satışı için yönetim de seferber oldu. Toplu olarak 2 bin ile 1000 arası bilet alan yönetim kurulu üyeleri bilet satışın da aktif rol oynuyor.

EREĞLİ DE BİLETLERE HÜCUM EDİYOR

Ereğli Belediyespor'un Eşya Piyangosuna 400'er bilet alarak katkı veren Ramazan Güngör ve Fatih Çapar, 100'er bilet alarak katkı veren Kdz.Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Onur Akçakese, Metin Bulman ve Hakan Acar 50'şer bilet alarak katkı veren Yüksel Başkan, Murat Alim, İsmet Narin ve Özkan Azman, 62 bilet alarak katkı veren Alper Hasçelik, 40'ar bilet satın alarak katkı veren Halil Çelepci ve Fatih Sarımsak ile 10 biletle katkı veren Osman Saygı da aldıkları biletlerle ön plana çıktılar.

Öte yandan Ereğli Belediyesi bünyesinde ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarda, özel, tüzel kuruluşlarda çalışan işçi, memur, taraftar da biletlere yoğun ilgi gösteriyor.

Editör: Pusula Gazetesi