Zonguldak Valiliği ve Zonguldak'ta faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının katkılarıyla hazırlanan 'Hayır Çarşısı' Yemen'e yardım eli uzatılması için hizmet vermeye devam ediyor.

Gazipaşa Caddesi'nde 3 gün önce açılan ve 21 Şubat tarihine kadar hizmet verecek olan 'Hayır Çarşısı'nda sivil toplum üyeleri tarafından yapılan hamur işi yemekler gelen vatandaşlara satılıyor. Elde edilen tüm gelir, AFAD Başkanlığı aracılığıyla Yemen'deki muhtaç insanlara ulaştırılacak.

Zonguldak halkına teşekkür eden Türk Kızılayı Derneği Başkan Yardımcısı Mevlüt Kesin, Türk Kızılayı Derneği Zonguldak Şube Başkanı Aydın Ergenç ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma İl Müdürü Abdullah Püren, "Halkımız bu çarşıya çok yoğun ilgi gösterdi. Tek amacımız Yemen'deki müslüman kardeşlerimize yardım eli olabilmek. Zonguldak halkına desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Buradan alışveriş yaparak aç, susuz, mazlum Yemen'deki kardeşlerimize umut olacaksınız. Yoğun ilgiden dolayı Hayır Çarşı'mızı 21 Şubat akşamına kadar açık tutacağız. Zonguldak'ı Yemen'e, mazlumlara yardım eli olmalarını istiyoruz. Haydi Zonguldak, Yemen bizi bekliyor" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi