Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da ilk üç haftada toplanan 5 puanın sevinci yaşanıyor. Kırmızı-lacivertli ekip hafta sonu Devrek İlçe Stadı'nda ligin şampiyonluk adaylarından Ankara Demirspor ile karşı karşıya gelecek.

ZONGULDAKSPOR'UN 4 FUTBOLCUSU OYNAYACAK

İki takımda ilk üç haftayı yenilgisiz tamamlarken, Zonguldaspor açısından da, Ankara Demirspor açısından da bu maç çok ilginç hale gelecek.

Ankara Demirspor kadrosunda Zonguldakspor'da geçtiğimiz sezonlarda forma giymiş ve Zonguldakspor forması altında oynadıkları başarılı futbolla taraftarın adeta sevgilisi haline gelen 4 futbolcu oynayacak. Zonguldakspor'da 2 şampiyonluk yaşayan ve 6 yıl kırmızı-lacivertli formayı giyen golcü futbolcu Okan Eken'in yanı sıra orta saha oyuncusu yaptığı asistler ve attığı gollerle ön plana çıkan Turan Yılmaz, özellikle duran toplarda attığı kritik kafa golleriyle stoper Kamil İçer ve orta saha oyuncusu Hasan Küççük için de Zonguldakspor maçı çok ilginç bir hal alacak.

MAÇ 10 EKİM CUMARTESİ
Zonguldakspor ile Ankara Demirspor arasında oynanacak kritik karşılaşma Devrek İlçe Stadı'nda 10 Ekim Cumartesi günü oynanacak. Maçın seyircisiz olması ise hem Zonguldakspor açısından hem de Ankara Demirspor'un eski Zonguldaksporlu futbolcuları Okan Eken, Kamil İçer, Turan Yılmaz ve Hasan Küççük için üzüntü verici olacak. Kaldı ki bu 4 futbolcu muhteşem Zonguldakspor taraftarın karşısında bir kez daha futbol oynamak ve hasret gidermek isteyecektir.

4 FUTBOLCUDA İLK 3 HAFTADA GOLLE TANIŞTI
Ankara Demirspor'un futbolcuları Okan, Turan, Hasan ve Kamil İçer ilk 3 haftada rakip kaleleri havalandırarak gol atma şansı buldu. Zonguldaksporlu futbolcular ise Ankara Demirspor'a gol atma şansı tanımamak ve rakibini yenerek 3 puan almak için 90 dakika boyunca canla başla oynayacak.