Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta mücadele eden Ereğli Belediyespor Pazar günü saha ve seyircisi önünde Karasuspor ile karşılaşacak. Şampiyonluk iddiasını mucizelere bırakan Ereğli Belediyespor bu maçı kazanarak şansını son haftaya kadar sürdürmek istiyor.

TARAFTARLAR HASAN KAAN ARSLAN İÇİN TRİBÜNLERİ DOLDURACAK

Ereğli Belediyesi Güvenlik personeli ve aynı zamanda hayatını Ereğli Belediyespor'a adayan ve takımının başarısı için iç ve dış sahalarda Genç Ereğlililer Taraftar grubu ile gidip gelen Hasan Kaan Arslan geçtiğimiz hafta içinde yaşamını yitirmişti. Hasan Kaan Arslan'ın vefatı ise Ereğli'de derin bir üzüntü yarattı. Genç Ereğlililer tribün lideri Burhan Önder'in de mesai arkadaşı olan Hasan Kaan Arslan bundan sonra kalplerde yaşayacak.
Pazar günü oynanacak olan Ereğli Belediyespor-Karasuspor maçı öncesinde Genç Ereğlililer Tribün lideri Burhan Önder sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında Pazar günü Hasan Kaan Arslan için tribünde olacaklarını ve tribünleri dolduracaklarını belirterek çağrıda bulundu.

İşte Burhan Önder'in paylaşımı: "Pazar günü Karasu maçında aramızdan ayrılan Hasan kardeşimiz için trbünde olucağız. O Ereğli spor şampiyon olması için şehir şehir dolaştı. İç saha maçlarında hiç susmazdı. Bizi hiç yalnız bırakmayan Hasan kardeşimiz için bu hafta tribünleri dolduralım. Hasan kardeşimizin ailesininde yer alacağı maça tüm taraftarımızı bekliyoruz"

Editör: Pusula Gazetesi