Zonguldak ve ilçelerinde metrekareye ne kadar yağış düştü? Zonguldak ve ilçelerinde metrekareye ne kadar yağış düştü?

CHP 22. Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu’nu ziyaret etti.
Harun Akın, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Yerel seçimler bitti. Seçilen belediye başkanlarımız var. O çerçevede dün başlayan Alaplı belediye Başkanımız Sayın Nuri Tekin, işte Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kozlu Belediye Başkanımızı ziyaret ettim. Bugün de merkez ilçede il belediye başkanımızı ziyaret edeceğim. Hayırlı olsun dileklerimizi ileteceğiz. Tabii ki merkez ilçeye uğramadan il Belediyesine gitmek olmaz diye düşündük. Şimdi de Osman Başkan'a uğradık. Merkez ilçe yönetimini de kutluyoruz bu başarılarından ötürü” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu, “Değerli vekilimize, Merkez İlçemize geldiklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisiyle siyaset yapmak, kendisiyle beraber olmak bize mutluluk verici bir hadise. Merkez ilçede Özellikle bu son belediye seçimlerinde kendisi sağ olsun belediye başkan aday adaylığından sonra gövdesini koyarak Zonguldak'ta çok değerli çalışmalar yaptı ve partimize güç kattı. Bundan dolayı sayın vekilimize bir kere daha huzurlarınızda teşekkür ediyorum zaten Zonguldak'ın çocuğu Zonguldak'ta Cumhuriyet Halk Partisi'yle özdeşleşmiş bir isim. Yapması gereken buydu, doğrusu buydu. Bu nedenle kendilerine gerçekten minnettarız. Buraya da ayrıca siyaseti bilen bir insan olarak il belediyesini ziyaret etmeden evvel merkez İlçe ye uğraması da kendisinin siyasi nezaketini de ortaya koymuştur. Biz bu çerçeveyi bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum sayın vekilime.”

Kaynak: Haber Merkezi